Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem túl szigorú a barátnőm anyukája ilyen szempontból?
Egyik lány ismerősöm mesélte, hogy nekik úgy csúszott le szex közben a gumi, hogy észre sem vették, illetve úgy szakadt ki. Nekem is egyszer úgy szakadt ki, hogy nem találtam bele elsőre a lyukba, és elég volt egy rossz mozdulattal fel szakítani.
Mennyi idő után lenne ideális, hogy el engedje hozzánk a lányát? Eddig 2 hónap alatt csak én tekertem át hozzá biciklivel (11km),ha fáradt voltam, ha esett az eső, ha fújt a szél, ha kánikula volt..
Sajnos az ilyen klixamos vén pi*k ekkor jönnek rá, hogy már nem fiatalok és már a jó pasik lesz*ják őket. Ekkor jelentkezik a kóros f*z irigység mely legtöbbször a lányuk irányában lép fel.
A #11-nek igaza van, jól meg kne kúrni és akkor elkussolna.
11, 17: Tök mindegy, hogy milyen a szülő, felesleges ráverni, hogy csak azért szigorú, mert klimaxos, mert kielégületlen, mert öregszik stb. Még ha igaz is, mind csak az ő baja.
Ha lepontoztok érte, szerintem 16-osnak akkor is igaza van. A kérdező se, meg a csaj se elég érett az egész dologhoz, csak hajtja őket a vér meg a hormonfelhő. Eleve felelőtlen dolog siettetni, meg azon tervezgetni, hogy hogyan lehetne átverni a szülőket, akik a lányuknak akkor is csak a legjobbat akarják, - de nekem is csak az jön át a kérdésből, hogy a kérdező csak dúgni akar, semmi mást.
Még hogy a lány anyja a szigorú?: Nekem lenne 15 éves lányom, és egy fószer azzal kerülgetné, hogy hogyan lehetne úgy megQrogatni, hogy abból ne legyen baja, de lehetőleg ki se derüljön, hát sörétes puskával várnám, mikor jön.
Persze ha a 15 éves fiad akarna kúrni, akkor megveregetnéd a vállát, igaz?
Amúgy meg igy is Úgyis dugni fognak ha tetszik ha nem és akkor legalább védekezzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!