Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy menet alatt hányszor váltotok pózt?
Ki kezdeményezi a váltást? Hogyan? Csak mozdulatokkal vagy szóltok is?
Milyen pózokat kedveltek a leginkább?
Mielőtt valami újat akarnátok kipróbálni, beszéltek róla a párotokkal vagy szex közben irányítjátok?
19L
exemmel 2-3x váltottunk pózt...
én sokáig bírom, így egy idő után kitágult, meg volt amikor zsibbasztó/kényelmetlen volt már az a póz...
szavakkal kommunikáltunk közben...
23F
1) Ahányszor kedvünk van annyiszor váltunk pózt,
2) A legtöbbet a párom, de van, hogy én is kezdeményezek, kb 70-30% az arány a párom javára,
3) mozdulatokkal is lehet irányítani, de ha a másik nem veszi a lapot akkor szavakkal pl.olyanokat szoktam mondani a barátomnak, hogy szeretnélek hátulról érezni, vagy hogy keményen meg akarlak lovagolni, vagy szeretném ha most a meleg víz alatt állnánk, és akkor kimegyünk tusolni, ilyeneket,
4)misszionárius, lovagló, kutya, kiskanál, hátulról úgy, hogy teljesen kinyújtózva fekszek, állva, ülve, guggolva a pasin szemből ás háttal, vagy úgy hogy egymással szemben a karunkra támaszkodunk és úgy ülök az ölébe nyújtott lábakkal és előtte elfekszek, imádja a látványt:-), de még van más is, most hirtelen ezek jutottak az eszembe,
4) nem mindig beszéljük meg mit szeretnénk, de van, hogy igen, ez van, hogy úgy magától jön, de abban "állapodtunk" meg, hogy ha a másiknak bármi nem tetszik, nem kellemes akkor megmondja. És így is szokott lenni, a párkapcsolat erről is szól.
Nincs recept, hogy hogyan zajlik egy szex. Van, hogy helyszínt is váltunk: kanapé, ágy, asztal, fürdőszoba. De van olyan is, hogy gyors menet egy pózban (pl. falnak támasztva).
Férfiként általában én szoktam kezdeményezni, a párom akkor, csak ha pl. elfárad egy-egy pózban (lovaglás mondjuk).
De mondjuk egy klasszikus ágyban szexelés során (ami a ritkább) 5-6 póz kb.
nálunk a váltást közel azonos irányban kezdeményezzük általában szavakkal, de van amikor ő lelassul és ez a jel h akkor váltsunk pózt vagy akár helyszínt is kanapé, fotel, állva vagy felkap és a falhoz szorít és úgy
kutya, lovagló, misszionárius ami szinte minden szex alkalmával van, mert elég sok ideig bírja a párom az ágyban
általában szex előtt megbeszéljük vagy pózváltásnál mondja vki h na akkor rajta és új póz
én 18/L barátom 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!