Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak óvszerben maximum 5 perc egy menet, akkor nélküle inkább kevesebb?
Figyelt kérdés
A partnerem szeretne gumi nélkül szexelni, de gumiban is kb. 5 percig tart maximum. Úgy tudom általában a gumi rontja az élvezetet, tehát a legtöbb pasinak tovább tart benne. Akkor mégis óvszer nélkül mennyi lenne? 2 perc? Nekem ez az 5 is nagyon kevés, szóval nem örülnék ha az is csökkenne...2016. aug. 20. 23:20
2/4 anonim válasza:
Nekem meg az a gondom, hogy 3/4 óra után is alig megyek el.
Mi pasik is sokfélék vagyunk.
3/4 anonim válasza:
Masuturbáljon aznap elötte és akkor tovább fogja birni utána !
4/4 anonim válasza:
Attól, hogy 1x elment még többször eltud sose tudtam ezen mit problémáznak enyien. Nők se 1x élveznek el szex közben. Nyílván ők többször, könyebben, de én is 3-5x általában elszoktam. (ez 1-1.5óra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!