Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányoknál volt már itt valaki?
Na jó akkor egy kis gyakorlati tapasztalat.
- Húgycső fertőzés 2 ízben, antibiotikummal kezelve
- Valami masszív gomba, alig tudtam tőle megszabadulni fél év alatt
Szerencsére mást nem kaptam, de az nem igaz, hogy nem lehet a prostiktól semmit se kapni. És még nem voltam HPV vagy szifilisz szűrésen, szóval ki tudja.
És nem lepukkant útszéli harcosoknál jártam, hanem normális lakásos egyetemista lányoknál.
A gumi nem nyújt 100%-os védelmet.
Sok betegség van amit így is el lehet kapni, pl gombafélék amik a lágyéknál és a comb belső felén élősködnek... ezeket gumival is el lehet kapni.
Igazad van, tudtam, hogy nem kellene 100%-ot írnom. De valószínűleg, ha minden gumival megy nem lesz nagy baj. Gombát túléli.
Innentől meg ő dönt, hogy marad szűz vagy bevállal egy kis kockázatot. Mert az bizony 100%, hogyha nincs orál a nő részére, az ő részére pedig csak gumival, ahogy a szex is, és még a csók is elmarad, akkor belehalni nem fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!