Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányoknál volt már itt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányoknál volt már itt valaki?

Figyelt kérdés
Én nagyon tervezgetem,hogy elmegyek egy kezdő 18 éves csajhoz,mert már nem bírom tovább szex nélkül.Nem hívtam még fel senkit.Mit kell vele megbeszélni? Mindenképp óvszerben akarom,a csókolózást meg kerülném.Nektek van tapasztalat ilyen lányokkal?Igazából attól félek,hogy elkapok valamit és azt nem szeretném.

2016. aug. 25. 12:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Na jó akkor egy kis gyakorlati tapasztalat.

- Húgycső fertőzés 2 ízben, antibiotikummal kezelve

- Valami masszív gomba, alig tudtam tőle megszabadulni fél év alatt

Szerencsére mást nem kaptam, de az nem igaz, hogy nem lehet a prostiktól semmit se kapni. És még nem voltam HPV vagy szifilisz szűrésen, szóval ki tudja.

És nem lepukkant útszéli harcosoknál jártam, hanem normális lakásos egyetemista lányoknál.

2016. aug. 25. 15:14
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Eddig terveztem hogy majd egyszer elmegyek egy "lakásos" örömlányhoz csak hogy kipróbáljam milyen velük. De látva hogy hányan kaptak el valamit, inkább kihagyon...
2016. aug. 25. 16:13
 23/26 anonim ***** válasza:
Én eddig 3 rosszlánnyal voltam. Kivizsgáláson nem voltam, szóval lehet, hogy valami lappang bennem, de kétlem. Ahogy írták ezek a lányok nagyon igényesek, és maximálisan figyelnek a higiéniára. Közösülést csak gumival vállalják, és kérheted az orált is így. Ebben az esetben 100%, hogy nem kapsz el semmit.
2016. aug. 25. 20:16
 24/26 anonim ***** válasza:

A gumi nem nyújt 100%-os védelmet.

Sok betegség van amit így is el lehet kapni, pl gombafélék amik a lágyéknál és a comb belső felén élősködnek... ezeket gumival is el lehet kapni.

2016. aug. 25. 20:18
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb mindent a natúr franciától lehet kapni. Meg ha kinyalod a lányt.
2016. aug. 25. 20:34
 26/26 anonim ***** válasza:

Igazad van, tudtam, hogy nem kellene 100%-ot írnom. De valószínűleg, ha minden gumival megy nem lesz nagy baj. Gombát túléli.

Innentől meg ő dönt, hogy marad szűz vagy bevállal egy kis kockázatot. Mert az bizony 100%, hogyha nincs orál a nő részére, az ő részére pedig csak gumival, ahogy a szex is, és még a csók is elmarad, akkor belehalni nem fog.

2016. aug. 25. 20:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!