Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányoknál volt már itt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányoknál volt már itt valaki?

Figyelt kérdés
Én nagyon tervezgetem,hogy elmegyek egy kezdő 18 éves csajhoz,mert már nem bírom tovább szex nélkül.Nem hívtam még fel senkit.Mit kell vele megbeszélni? Mindenképp óvszerben akarom,a csókolózást meg kerülném.Nektek van tapasztalat ilyen lányokkal?Igazából attól félek,hogy elkapok valamit és azt nem szeretném.

2016. aug. 25. 12:40
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
80%

Hamarabb kapsz el hétköznapi nőtől alkalmi kapcsolatban bármit, mint egy hivatásostól.

Gumi alap, anélkül ők sem vállalják, csók feláras szokott lenni, annál aki vállalja. Szóval ezeken nem kell problémáznod.

Megbeszélni meg az időpontot, meg a tarifát kell, semmi mást. De legyél udvarias és normális, hidd el nekik jól esik, ha nem paraszt módon viselkednek velük és meghálálják ;-)

2016. aug. 25. 12:43
 2/26 Noren1989 ***** válasza:
77%

Ha nem putris romákhoz mész, nem kapsz el semmit sem. Az alap dolgokat is érdemes tisztázni, mint pl szopás natúrba, vagy csak gumiban. Ha vannak különleges vágyaid, akkor azokra is kérdezz rá, meghogy nem-e felárasak...

Legyél kedves, ők is emberek.

2016. aug. 25. 12:50
 3/26 anonim ***** válasza:
16%
1-es válaszoló áruld már el légyszíves honnan veszed ezt az oltári nagy baromságot, hogy egy hétköznapi nőtől előbb kapni el valamit mint egy prostitól? Egy hétköznapi nőnek havonta nincs annyi különböző szexpartnere, mint egy prostinak egy nap!
2016. aug. 25. 12:55
 4/26 anonim ***** válasza:
13%
Meg beszéled vele hogy hol?mikor? Hogyan?! És mennyiért? A többi nem számít... 22 L
2016. aug. 25. 13:07
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy hiába van több partnerük egy nap, mint másnak egy hónapban vagy 10 évben, mivel ők profik, ez a munkájuk, ebből élnek, és szeretnének elégedett, visszajáró ügyfélkört, sokkal kényesebbek a higiéniára meg a fertőzések elleni védekezésre, mint azok a finoman szólva életet élvezős korszakban lévő lányok, akik alkalmi kapcsolatokban élik ki magukat. Bulikákban szednek fel pasikákat, rapid pippantgatnak a budiban egy este akár többeket is etc.

Ha igényes prosthoz mész, tízszer nagyobb biztonságban vagy. Ha pedig helyszínen tapasztalod, hogy pl. a képek nem tükrözik a valóságot, akkor köszönöd szépen, és lelépsz. Nekem is volt ilyen tapasztalatom, a nő nagyon jól nézett ki a fotókon, amikor megláttam, akkor meg visszamondtam az egészet. Álmos, unott fejjel nyitott ajtót, úgy nézett ki, mint aki a képek készülte óta alaposan lecsúszott, és mondjuk cuccra kell neki. És pisszegett, mikor beléptem a lakásba, hogy halkan, mert a kisszobában alszik a gyerek. Na ne. Ilyennel kösz ne. De a beszámolók sokat segítenek.

2016. aug. 25. 13:11
 6/26 anonim ***** válasza:

Még nem voltam ilyennél, de néhány tanács:

- ajánlom, hogy ha lehet gyűjts annyi pénzt, hogy ne az olcsót válaszd és amúgy is vannak mindig extra kiadások ha már ott vagy (+borravaló)

- döntsd el, hogy beavatod e abba, hogy szűz vagy e, vannak akik erre specializálódtak, adatlapon írják, lehet akkor különlegesebb kezelést kapsz (bénáskodást úgy is észreveszik, max kidumálod magad, ahogy jól esik)

- talán ne a legfiatalabb lányokhoz menj, néha látok nagyon fiatal, tapasztalatlan lányokat. Ők lehet kapkodnak és idegesek, inkább egy idősebb, ránézésre tapasztaltabb lányt válassz, aki tud minden szituációt kezelni.

2016. aug. 25. 13:18
 7/26 anonim ***** válasza:
82%

#3:

#5-ös megválaszolta helyettem. Kösz!

Egyébként meg a nemi betegség nem attól alakul ki, hogy kinek, hány partnere van. Ahhoz elég egy is, akivel felelőtlenül szexel az ember :-P

2016. aug. 25. 13:24
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha a hivatásos összeszed vmi betegséget és ez kiderül (és kifog), akkor senki nem fog utána menni hozzá és felkopik az álla. És ezt érthető okokból nem akarja.
2016. aug. 25. 13:49
 9/26 anonim ***** válasza:
45%
7#-es bizonyára még nem hallott a valószínűség számításról:)
2016. aug. 25. 13:50
 10/26 anonim ***** válasza:
57%

#9:

De, elég sokat foglalkoztam vele, munkából kifolyólag is valamikor. Lehet eléggé csűrni, csavarni és jelenhelyzetben pont egy rakás súlyszám esne latba.

De itt nem erről van szó, látom nem megy át, amiket írtunk :-P

2016. aug. 25. 13:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!