Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányoknál volt már itt valaki?
#11:
Nem nagyobb kockázat, mint a nem prostival. Gondolom te vagy az az elgurult gyógyszerű, aki primitív privátokkal is bombázott. Ott leírtam már neked az én példám, de a többieknek akkor ide is:
Valamikor kipróbáltam a prostizást, volt egy feelingje, így párszor eljártam. Nem kaptam el tőlük semmit. Életemben kétszer sikerült szex útján összeszednem nyavalyát, mind a kettő férjezett MILF háziasszonytól jött. Lehet a valószínűségeket számolni ;-) :-P
#11:
Gondolom az zavar, hogy közben nincs aki téged meg megdugjon, mert a pasik prostinál vannak éppen ;-) :-P
Engem megcsalt a férjem. A rosszlányok.hu-ról ment el egy örömlányhoz. Hazahozott egy szép kis herpeszt, amivel nem csak engem fertőzött meg, hanem az 5 hónapos gyerekünket is, mert épp terhes voltam.
Minden örömlányhoz járó és magát itt igazolni próbáló férfi számolhatja a valószínűségeket.
#15:
Esetemben nem kell, mint írtam kíváncsiságból mentem.
De khmm ... a te férjednek miért is kellett prostihoz menni? Vele sem állt ugye szóba egy értelmes, normális nő sem ;-)
És egy példából általánosítani sem vall túl sok észre, már bocs :-P
#18:
Drágám, még mindig én vagyok, a szinte állandó beszélgető partnered :-P Igen csaltam: döglődő kapcsolat végén. Ezzel szemben engem rohadt sokszor csalt meg nő, akkor is amikor nekem azt hazudta, hogy mennyire szeret. Több rendszeres és alkalmi szeretője is volt a kapcsolatunk alatt, volt amikor akkor kezdte el az egyikkel, amikor nekem felajánlotta, hogy költözzünk össze. Na? Fröcsögök én itt, hogy mekkora r.i.bancok a nők? Nem! Megcsaltak, így jártál :-P Egy kapcsolat két emberen múlik, ha ilyen történik, akkor annak mindkét oldalon van oka. Egyébként is a saját keserűségeden segít, ha szétoffolod a kérdést?
Rühellem, hogy a gyiken nem lehet semmilyen témát megbeszélni anélkül, hogy ne jönne elő valaki a morális vonallal. Hagyjuk már egymást békén, mindenkinek megvan a maga értékrendje, ne osszuk már folyton az okosságot a szószékről! Én se tolom minden topicban mások orra alá, hogy tudományosan, biológiailag és szexuálpszichológiailag is igazolt, hogy a Homo sapiens alapvetően nem monogámiára van programozva, az csak bizonyos jól felfogott társadalmi, gazdasági megfontolásokból lett praktikus, és így beépült az erkölcsbe meg a különféle vallásokba.
Arról se idézgetem folyton Popper Pétert, hogy 40 évig nem várható el, hogy csak egy emberrel k.rj, és hogy az igazán szilárd párkapcsolatokban hogyan kezeljük a félrelépést.
Másrészt meg fura, hogy mindenki milyen rohadtul kényes a szexuális erkölcsre abban az orszában, ahol 500 éve az a tökös gyerek, aki ügyeskedik az adóval, aki korrumpál, aki nem vált jegyet a vonaton, aki nem fizet tb-t, mégis igénybe veszi az egészségügyet, de közben hőbörög, hogy ráomlik a vakolat a kórteremben stb. Az élet minden területén folyamatosan simlis a magyar 1526 óta minimum, de az érdem, az a hülye, aki becsületes. Bezzeg a félrek,rás!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!