Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányoknál volt már itt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányoknál volt már itt valaki?

Figyelt kérdés
Én nagyon tervezgetem,hogy elmegyek egy kezdő 18 éves csajhoz,mert már nem bírom tovább szex nélkül.Nem hívtam még fel senkit.Mit kell vele megbeszélni? Mindenképp óvszerben akarom,a csókolózást meg kerülném.Nektek van tapasztalat ilyen lányokkal?Igazából attól félek,hogy elkapok valamit és azt nem szeretném.

2016. aug. 25. 12:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%
Ez az fiúk, csak nyugtassátok magatokat hogy a legbiztonságosabb prostival szexelni:)) Ez aztán az értékrend:)
2016. aug. 25. 14:03
 12/26 anonim ***** válasza:
75%

#11:

Nem nagyobb kockázat, mint a nem prostival. Gondolom te vagy az az elgurult gyógyszerű, aki primitív privátokkal is bombázott. Ott leírtam már neked az én példám, de a többieknek akkor ide is:

Valamikor kipróbáltam a prostizást, volt egy feelingje, így párszor eljártam. Nem kaptam el tőlük semmit. Életemben kétszer sikerült szex útján összeszednem nyavalyát, mind a kettő férjezett MILF háziasszonytól jött. Lehet a valószínűségeket számolni ;-) :-P

2016. aug. 25. 14:20
 13/26 anonim ***** válasza:
10%

#11:

Gondolom az zavar, hogy közben nincs aki téged meg megdugjon, mert a pasik prostinál vannak éppen ;-) :-P

2016. aug. 25. 14:21
 14/26 anonim ***** válasza:
66%

Engem megcsalt a férjem. A rosszlányok.hu-ról ment el egy örömlányhoz. Hazahozott egy szép kis herpeszt, amivel nem csak engem fertőzött meg, hanem az 5 hónapos gyerekünket is, mert épp terhes voltam.

Minden örömlányhoz járó és magát itt igazolni próbáló férfi számolhatja a valószínűségeket.

2016. aug. 25. 14:28
 15/26 anonim ***** válasza:
54%
#13 Gondolom a pasikat zavarja, hogy értelmes, normális nő nem áll szóba velük és ezért prostihoz kell járniuk:)
2016. aug. 25. 14:30
 16/26 anonim ***** válasza:
63%

#15:

Esetemben nem kell, mint írtam kíváncsiságból mentem.

De khmm ... a te férjednek miért is kellett prostihoz menni? Vele sem állt ugye szóba egy értelmes, normális nő sem ;-)

És egy példából általánosítani sem vall túl sok észre, már bocs :-P

2016. aug. 25. 14:33
 17/26 anonim ***** válasza:
74%
Engem is megcsalt a férjem egy fizetős nővel. Én "csak" Chlamydiát kaptam el.
2016. aug. 25. 14:36
 18/26 anonim ***** válasza:
6%
Kíváncsi lennék, hány olyan férfi osztja itt az észt, aki még soha nem csalta meg egyik párját sem.
2016. aug. 25. 14:38
 19/26 anonim ***** válasza:
81%

#18:

Drágám, még mindig én vagyok, a szinte állandó beszélgető partnered :-P Igen csaltam: döglődő kapcsolat végén. Ezzel szemben engem rohadt sokszor csalt meg nő, akkor is amikor nekem azt hazudta, hogy mennyire szeret. Több rendszeres és alkalmi szeretője is volt a kapcsolatunk alatt, volt amikor akkor kezdte el az egyikkel, amikor nekem felajánlotta, hogy költözzünk össze. Na? Fröcsögök én itt, hogy mekkora r.i.bancok a nők? Nem! Megcsaltak, így jártál :-P Egy kapcsolat két emberen múlik, ha ilyen történik, akkor annak mindkét oldalon van oka. Egyébként is a saját keserűségeden segít, ha szétoffolod a kérdést?

2016. aug. 25. 14:44
 20/26 anonim ***** válasza:
88%

Rühellem, hogy a gyiken nem lehet semmilyen témát megbeszélni anélkül, hogy ne jönne elő valaki a morális vonallal. Hagyjuk már egymást békén, mindenkinek megvan a maga értékrendje, ne osszuk már folyton az okosságot a szószékről! Én se tolom minden topicban mások orra alá, hogy tudományosan, biológiailag és szexuálpszichológiailag is igazolt, hogy a Homo sapiens alapvetően nem monogámiára van programozva, az csak bizonyos jól felfogott társadalmi, gazdasági megfontolásokból lett praktikus, és így beépült az erkölcsbe meg a különféle vallásokba.

Arról se idézgetem folyton Popper Pétert, hogy 40 évig nem várható el, hogy csak egy emberrel k.rj, és hogy az igazán szilárd párkapcsolatokban hogyan kezeljük a félrelépést.

Másrészt meg fura, hogy mindenki milyen rohadtul kényes a szexuális erkölcsre abban az orszában, ahol 500 éve az a tökös gyerek, aki ügyeskedik az adóval, aki korrumpál, aki nem vált jegyet a vonaton, aki nem fizet tb-t, mégis igénybe veszi az egészségügyet, de közben hőbörög, hogy ráomlik a vakolat a kórteremben stb. Az élet minden területén folyamatosan simlis a magyar 1526 óta minimum, de az érdem, az a hülye, aki becsületes. Bezzeg a félrek,rás!!!

2016. aug. 25. 15:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!