Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha rettegek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha rettegek a szüzesség elvesztésétől?

Figyelt kérdés

Indán néztem,hogy hogyan is kell elképzelni ezt..

Az első 3centi után jon a jajveszékelés, "ne","faj", "nem bírom","óvatosan","nagyon faj"...

Utána minden tiszta vér volt.

Nekem egyébként is nagyon alacsony a fájdalom küszöböm.

5 percig tudtam nézni. Undorítónak tartottam a látványt.

Szo szoros értelemben rettegek attol, hogy ezen nekem is at kell esnem.

Ti leírnátok nektek hogy ment? Vagy csak en latom rosszul a dolgokat?

Koszi szepen az értelmes hsz-okat.

20L

2016. aug. 24. 15:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A szex amu gy varázslatos dolog, csak megfelelő partner kell hozzá
2016. aug. 25. 01:55
 12/15 Szimpor ***** válasza:
0%

Hát utolsója ez nagyon romantikus hozzászólás lett :D te pont az a fajta vagy akivel nem akarnám elveszíteni a szűzességem :D de részben igaz.. jobb hirtelen túl esni rajta. elsőre nekem nagyon fájt úgy kb fél percig. Utána meg... :) érted.

Szerintem nem baj ez a fájdalom legalább tudatosul a lányban, hogy ennek ára van.

2016. aug. 25. 06:23
 13/15 anonim ***** válasza:

"ráharapnak a szuka nyakára"

10: te nem vagy 100-as :))))))

2016. aug. 25. 07:11
 14/15 János Gilján ***** válasza:

Ha nem egy kretén a barátod és óvatos lesz veled, akkor nem lesz semmi gáz, ne félj! Én elég sok szűz lánnyal voltam együtt és a többségüknek valóban kicsit kellemetlen volt az első alkalom, volt akinél csak az első fél perc, de senkinél sem volt nagyon vészes az élmény. A kulcs az, hogy megfelelően elő legyél készítve mind testben, mind fejben és legyetek óvatosak. Olyan szűz lánnyal is voltam, aki azonnal élvezte az együttlétet, nincs konkrét recept vagy mindenkire ráhúzható tapasztalat.

Ha mégis legyűr a félelem és sehogyan sem tudsz szabadulni tőle, akkor néhány alkalommal ne legyen behatolás, csak petting és a barátod használja csak a száját és a kezét. Az ott szerzett pozitív élmények segíteni fogják az ellazulásodat és érezni fogod, amikor tényleg készen állsz.

Sok sikert! :)

2016. aug. 25. 10:59
 15/15 anonim ***** válasza:
En is elegge paraztam. Par honapja tortent. Alig fajt es egyaltalan nem verzett...de ez emberfugggo, ha fajni fog akkor se lesz rossz mert nem csak faj hanem kozben jol is esik. Meg kb csak az elso 1-2 perc rossz. Meg kovetkezo 3-4 alkalomnal is faj wgy picit az elejen. A lenyeg h parod figyeljen rad es gyenged legyen, meg csibaljatok annyi elojatekot h rendesen benedvesedj ;) Go on :)
2016. aug. 26. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!