Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Elijesztene egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Elijesztene egy párkapcsolattól a lány, ha azt mondaná, hogy sosem volt még orgazmusa?

Figyelt kérdés
Attól még járnátok vele?
2016. aug. 23. 21:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
utolsó: és akkor ha a többi pasi is így gondolkodik, akkor az a lány maradjon örökre egyedül, mert fizikálisan nem képes arra, amire a többi lány igen?
2016. aug. 24. 09:49
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
Figyelj ide kérdező! És mi van akkor, ha nem mész el hüvelyi úton? Csiklód még van, azt lehet ingerelni szex közben és akkor garantált az orgazmus! Meg tudom számolni egy kezemen kb., hogy mondjuk 1 év alatt hányszor van hüvelyi orgazmusom. De ettől még tökéletes a nemi életem és imádom a szexet, a párom is imádja, mert mindig simogatom közben magam odalent, vagy ő. A hüvelyi orgazmus nem olyan egyszerű. Idő kell hozzá, sok idő, legyen minden adott, a környezet, a hangulat, legyen meg a megfelelő póz hozzá, amire néha nincs módja az embernek, vagy lehetősége állandó jelleggel. De van egy másik út, amivel egy-két szóból a csúcsra lehet jutni!:)
2016. aug. 24. 09:54
 13/16 Noren1989 ***** válasza:
0%

Nos, nem mindenki gondolkodik így. De simán maradhat egyedül is. Viszont jól tudjuk, hogy erre mi az univerzális megoldás...:hazugság. Valószínűsítem, hogy csináltad is már, nemde?

Én nem vagyok toleráns a hazugsággal kapcsolatosan. Hosszú távon nem tudnék hinni.

2016. aug. 24. 10:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ijesztene el.
2016. aug. 24. 12:16
 15/16 anonim ***** válasza:
49%

Kipróbálnám h velem megy e neki

Ha nem, akkor ejteném a kapcsolatot

2016. aug. 25. 02:12
 16/16 Noren1989 ***** válasza:
No, nézzük reálisan. Hasonló esetben egy férfit azonnal, kérdés nélkül dobnának ki. Mivel az egyenlőség nálam fontos alapelv...
2016. aug. 25. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!