Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szebb lánnyal jobb is szex? Vagy csak az "esztétikai élmény" miatt gondoljuk úgy?
Igen a szép nők nagyrészének szinte semmit se kell tennie ahhoz, h a pasi elmenjen! Az átlagos nők általábban ügyesebbek az ágyban, a csúnyábbak viszont nagyon hálásak......
Életem legjobb dugásai nem a szebbekkel voltak!
Nekem az a tapasztalatom, hogy szép nők az ágyban nem igazán tesznek semmit. Azt gondolják, elég ha szépek.
Tökéletes test, persze kit ne indítana be, de lehangoló, hogy látom ha nem élvezi, vagy hogy ott sincs lélekben.
Az átlagos lányok viszont nem azzal foglalkoznak, hogy hogy áll a hajuk közben, vagy nem kenődött-e el a szemfestékük, hanem lazábbak, élvezik a szexet és odaadóbbak.
ha egyszeri alkalomról van szó akkor a bombanőt választom egyértelműen.. de hosszútávon egy átlagos de cserfes lány számomra jobb választás. :)
25f
ha olyan extrém dolgokról beszélünk, mint összehasonlítunk egy szexi darab fát meg egy nem annyira szexi vadmacskát akkor persze a vadmacska a jobb
De a szép az szép. Lehet pasi, lehet nő. Egy bizonyos szépsége legyen a másiknak amire gerjed az ember, és ahogy a másik írja, nekem tökmindegy mennyire jól tud szopni a csúnya lány, de ha számomra csúnya akkor nem szophat le.
És még ha annyira nem is aktív az ágyban, azért egy gyönyörű testet magadévá tenni nagy élmény!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!