Mekkora élmény egy 4D-s uh (jól megválasztott hely és szakember esetén)? Nem néz ki furán? Mitől jobb, mint egy 2D-s?
Hát mi nem akartunk csináltatni, mert csak tud az ember 9 hónapot várni és egy életen át nézegetni a gyereket.
De aztán úgy alakult, hogy anyukám akarta és ö vitt el minket.
Jó idöpontot fogtunk ki, mert 20-ik hétben voltam, már formás baba alaku magzat volt, de még elég kicsi, hogy láthassuk. Sajna 30-ik hét felett már alig látni valamit.
Amit azért tudnod kell, hogy hivatalosan csak 3D létezik, a 4D csak egy kitalált szó. Az orvos az orvosi részét csak 2D tudja megnézni, ott tud pontos dolgokat mondani.
Nem tudom, én mikor nézegetek neten 3D/4D-s képeket, oké, hogy ott a baba feje rajta, de az a trutyiszerű cucc körülötte olyan furán néz ki, szóval nem tudom, hogy mennyire érné meg csináltatni, és mennyire akarnám nézegetni.
A 2D-s nálunk eddig mindkétszer nagy élmény volt, az egyiknél meg is engedte a doki, hogy készítsünk videót, így látszott a mozgása, körvonalai. Gondolkoztam 3D/4D-n, 25 hetes lennék, amikor lenne lehetőségem elmenni, de olyan furán néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!