Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Elijesztene egy párkapcsolattól a lány, ha azt mondaná, hogy sosem volt még orgazmusa?
Figyelt kérdés
Attól még járnátok vele?2016. aug. 23. 21:52
1/16 anonim válasza:
Nem. Max igyekeznék, hogy elősegítsem azt hogy legyen neki.
2/16 anonim válasza:
Aki emiatt szakít veled, az annyit is ért.
22/F
3/16 anonim válasza:
Nem, megnyugtatnám, hogy vigyázni fogok arra, hogy velem se legyen.
4/16 anonim válasza:
Inkább vérszemet kapnék és vagy így vagy úgy, de elvinném a kéj világába.
5/16 anonim válasza:
nyalnám 15percig, megdugnám, utána vibrizném. ha nem tudom elélveztetni így se ak lehet megunnám a csajt
6/16 anonim válasza:
Nem, ha szeretném akkor biztos nem lenne gond...
7/16 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan, hogy " Na majd akkor velem lesz"... Van olyan, hogy egy lány egyszerűen nem képes a vaginális orgazmusra.
Nem kérek levelet, köszi.... xd Nem válaszolok rájuk
2016. aug. 23. 22:15
8/16 anonim válasza:
Engem nem ijesztene el. Probalnek tenni a dolog erdekeben hogy sikeruljon neki, de ha nem jonne ossze akkor sem gondolnam hogy eljott a vilagvege. Persze ha a lany sem gondolja ugy. :) Vannak azert az eletben fontosabb dolgok is mint a szex.
9/16 anonim válasza:
de hát akkor meg lehet szex közben izgatni a csiklóját :) akár ő magának is. engem egyáltalán nem ijesztene el... 24f
10/16 Noren1989 válasza:
Ha előttem azért jelentős számú, min 5-10 fickó megpróbálta, és nekik se sikerült...Én hagynám. A szex csak akkor jó, ha a partner is élvezni, amolyan sikerélményt nyújt a férfi számára. Volt már ilyen barátnőm, de nem emiatt szakítottunk.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!