Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vissza lehet állitani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza lehet állitani a vallási agymosás előtti személyiséget?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel szuper szexuális életünk volt egész addig amig jehova tanúja nem lett. Rendszeresen szeretkeztünk heti 3-5alkalommal. Mióta beállt ebbe a felekezetbe mintha kicserélték volna. Mindentől elzárkózik, alig van szex, előfordul, hogy 3hétig semmi. Mikor van akkoris csak misszionáriusba és sötétben zajlik. Orált is mocskos paráználkodásnak tartja, pedig régen élvezte.

2016. aug. 19. 10:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha jelent neked valamit a csaj, akkor tegyél meg mindent, hogy megmentsed ettől a szektától. Nagyon durván irányításuk alá vonják a "hívőket" (megtévesztett, beszervezett áldozatokat) és mindenbe beleszólnak a magánélet terén is. Ez nem egyház, és nem vallás, ez szervezett bűnözés, ami a vallásszabadságra hivatkozva tud működni nálunk Magyarországon is!
2016. aug. 19. 11:32
 12/18 anonim ***** válasza:
10.: Te mit szedsz?
2016. aug. 19. 11:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy ez így nem fog menni vagy téged válszt vagy a jehovákat, ha nem téged válszt, akkor már úgy is mindegy.
2016. aug. 19. 11:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Csak eljár gyülekezetbe vagy meg is keresztelkedett? Mert ha megkeresztelik akkor csak úgy élhet szexuális életet ha felveszed. Különben kiközösítik ha megtudják hogy házasságon kívül szexel.
2016. aug. 19. 12:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Akit ilyen szinten manipulálni lehet az alapból nem normális. Szabadulj meg tőle.
2016. aug. 19. 13:17
 16/18 anonim ***** válasza:

Sőt hajlamos is volt ő erre.

A legtöbb ember akit ismerek csuklóból zavarja el az ájtatospofájuakat. Aki csatlakozik az tuti, hogy súlyosan problémás. Hadd csinálja, ő döntése volt, az is hogy téged háttérbe szorít vagy le is épít ha kell. Viszlát gyagyás.

2016. aug. 19. 15:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Menekülj, amíg nem késő!
2016. aug. 19. 16:32
 18/18 SIDLER22 ***** válasza:

Bár nem ide tartozik, de azért elmondom. Én ebbe a vallásba születtem bele. 4 éves koromba szüleim elváltak a vallás miatt. Anyámmal éltem aki nem tartott a vallással. Apámmal viszont a hétvégéink a gyülekezetekbe teltek. Ez így ment 12 éves koromig aztán meguntam az egészet (ch! mintha eddig érdekelt volna hogy 6-7 éves fejjel miket mond ki a biblia :/). 12 éves korom óta jóba vagyok apámmal (sokkal jobb fej lett mióta nem járok a közösségébe, néha persze próbálnak rábeszélni/megtéríteni, de elengedem a fülem mellett) és sokkal többet foglalkozik velem és már hétvégén is úgy megyek oda hogy "JUHÚÚ". Szóval utána nagyon nem tudtam hogy miben is hidjek és 14 éves koromba Materialista lettem és nem hiszek se istenben se sátánban.

Visszatérve a kérdésre: Ha ez még nem olyan régóta történt (esetleg még nem keresztelkedett meg) akkor egy darabig bízz benne. Ahogy láttam régebben is jött oda egy-két új felnőtt aki 1-2 hónap múlva megunta és otthagyta az egészet. Szóval várj egy picit. Utána hagyd ott mert bele fognak rángatni a dologba.

16/F

2016. aug. 19. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!