Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Felül kigombolt ing milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felül kigombolt ing milyen személyiséget takar?

Figyelt kérdés
Divatiparban dolgozok itt szinte mindenki meleg így én is. Van párom évek óta akit imádok és monogám a kapcsolatunk, de pár hónapja jött egy új főnök, aki vonzó, helyes, és valszeg tudja is magáról. Az egyetlen amit nem értek, hogy az inge két legfelső gomját miért hagyja szabadon- pláne hogy ő is házas? Őszintén simán megkívántam és ez engem még idegesít is. Szólni senki nem merne, én sem, csak próbálok rájönni mi a célja ezzel, nagyon jól néz ki, nagyon ápolt, nagyon udvarias, de mivel minden második pasi itt meleg és belátok a cicijéig ha épp a közelében vagyok team meeting-etn. Ötleket? Amsterdamban élek amúgy.
2016. júl. 20. 17:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel a legfelső gombot mindig kigombolva hagyom(jó, persze, ha nyakkendőm is van, akkor nem), de ilyenkor nyáron a másodikat is.. meleg van, ennyi.
2016. júl. 20. 17:36
 2/21 A kérdező kommentje:

Esetleg ha egy pszihológus tudna válaszolni rá megköszönném.

Csak kulturált értelmes válaszokat várok.

Inkább a személyiségére akarok rájönni, hogy mit jelent ez nála, mivel van 'férje" 8 éve ezért sem értem, de beszélni senkivel nem lehet, nem illik soha senki magánéletével vagy egyéb személyeskedő dolgokkal nem foglalkozunk. Engem sem zavarna ha nem jönne be nekem vagy mondjuk nem 'állna" tőle...

2016. júl. 20. 17:36
 3/21 A kérdező kommentje:
Szia, a két legfelső gombról van szó és Amsterdamban nincs olyan időjárás mint otthon nálatok itt kb 21 fok van. És egész télen így jár a főnököm. Zakó, alá egy ing, felső két gomb kint van, meg a gyönyörűszép hófehér mellkasa is, allatta úgy látom átsejlik egy póló. De nem értem, mert vagyunk 13 egy meetingen 2, 1 hetero vén pasi, meg 9 meleg pasi....
2016. júl. 20. 17:38
 4/21 A kérdező kommentje:
Van itt esetleg pszihológus? Köszönöm szépen!
2016. júl. 20. 17:40
 5/21 A kérdező kommentje:

Igazából szisszenni sem merünk, de van egy angol munkatársam akivel egyszer egymásra néztünk és tudom ogy ő is ugyanazt gondolta a témáról amit én. Skiny-testrefeszülő! farmert hord, egy nagyon vékony, jótestű, nem túl magas jó harmincas pasinál, és a kibombolt ing.

Nagyon nagyon vonzó pasiról van szó, aki 10 évvel fiatalabbnak fest a koránál.

Nekem ez tényleg nem jó így, mert kezdek hozzá vonzódni, miközben nekem is nagyon rendes párom van, és ő is házas már jóideje, és nem egy IQ nulla ember nagyon jól tudja, hogy vonzó mint az állat, mégpedig erős sexuális kisugárzása van.

Így nem lehet a munkára koncentrálni.

2016. júl. 20. 17:45
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Tudja magáról hogy jól néz ki, így miért ne csinálná. Talán jót tesz az önbizalmának/egojának hogy ennyien megnézik.

De ettől még nyílván a férjét szereti.

2016. júl. 20. 17:45
 7/21 A kérdező kommentje:
Mert alapvetően nem helyes, nem disztingvált ez a viselkedés. Nem ide illő...
2016. júl. 20. 17:47
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Szeret divatosan öltözni, szereti a figyelmet és ha ennyire szexin öltözik nyílván rá irányul a figyelem.
2016. júl. 20. 17:47
 9/21 anonim ***** válasza:
80%
Mivel ő a főnök azt csinál amit akar.
2016. júl. 20. 17:49
 10/21 A kérdező kommentje:

Nos, ez itt nem egészen így van. Itt nagyon komolyan veszik az együttműködést, a beilleszkedést, a kulturált viselkedést.

Én azt hiszem hogy nem is érzi hogy ez nekem illetve másokak probléma.

2016. júl. 20. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!