Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felül kigombolt ing milyen személyiséget takar?
Esetleg ha egy pszihológus tudna válaszolni rá megköszönném.
Csak kulturált értelmes válaszokat várok.
Inkább a személyiségére akarok rájönni, hogy mit jelent ez nála, mivel van 'férje" 8 éve ezért sem értem, de beszélni senkivel nem lehet, nem illik soha senki magánéletével vagy egyéb személyeskedő dolgokkal nem foglalkozunk. Engem sem zavarna ha nem jönne be nekem vagy mondjuk nem 'állna" tőle...
Igazából szisszenni sem merünk, de van egy angol munkatársam akivel egyszer egymásra néztünk és tudom ogy ő is ugyanazt gondolta a témáról amit én. Skiny-testrefeszülő! farmert hord, egy nagyon vékony, jótestű, nem túl magas jó harmincas pasinál, és a kibombolt ing.
Nagyon nagyon vonzó pasiról van szó, aki 10 évvel fiatalabbnak fest a koránál.
Nekem ez tényleg nem jó így, mert kezdek hozzá vonzódni, miközben nekem is nagyon rendes párom van, és ő is házas már jóideje, és nem egy IQ nulla ember nagyon jól tudja, hogy vonzó mint az állat, mégpedig erős sexuális kisugárzása van.
Így nem lehet a munkára koncentrálni.
Tudja magáról hogy jól néz ki, így miért ne csinálná. Talán jót tesz az önbizalmának/egojának hogy ennyien megnézik.
De ettől még nyílván a férjét szereti.
Nos, ez itt nem egészen így van. Itt nagyon komolyan veszik az együttműködést, a beilleszkedést, a kulturált viselkedést.
Én azt hiszem hogy nem is érzi hogy ez nekem illetve másokak probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!