Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Felül kigombolt ing milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felül kigombolt ing milyen személyiséget takar?

Figyelt kérdés
Divatiparban dolgozok itt szinte mindenki meleg így én is. Van párom évek óta akit imádok és monogám a kapcsolatunk, de pár hónapja jött egy új főnök, aki vonzó, helyes, és valszeg tudja is magáról. Az egyetlen amit nem értek, hogy az inge két legfelső gomját miért hagyja szabadon- pláne hogy ő is házas? Őszintén simán megkívántam és ez engem még idegesít is. Szólni senki nem merne, én sem, csak próbálok rájönni mi a célja ezzel, nagyon jól néz ki, nagyon ápolt, nagyon udvarias, de mivel minden második pasi itt meleg és belátok a cicijéig ha épp a közelében vagyok team meeting-etn. Ötleket? Amsterdamban élek amúgy.
2016. júl. 20. 17:31
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Azért ha egy pszihológus olvassa és ír nekem megköszönném....

2016. júl. 22. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!