Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha én először inkább szeretném megismerni annak a személyiségét, akivel ismerkdem akár neten vagy élőben?
szerintem normális...aki komoly kapcsolatot szeretne, az kb minden téren meg kell ismerje a másikat, nem csak szexuális téren...mondjuk minél mi a fontos...
23F
szerinted van benned annyi érték, hogy udvaroljanak neked? :) (nem sértésből!)
ahhoz olyan típussal kell ismerkedned! sokan csak dugni akarnak, szóval tőlük lehet nem sok udvarlást kapnál...
23F
Az maga az ismerkedés.
Én nemigen érdeklődök olyan nő iránt, aki jelzi, hogy csak a dugás....
és mennyi idős vagy? és mi a célközönséged?
mert a fiatalabb korosztályban inkább dugást keresnek...de nem lehetetlen, csak kitartás kell az ismerkedéshez, lehet a sokadikra találod csak meg akit keresel, de addig sok máson át kell esned...
23F
ne görcsölj rá, próbálj meg laza maradni...
az elején közöld a szándékaid, de még így is légy résen..sokan megjátsszák, majd hogy többet akarnak, mint amit...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!