Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intelligens, okos, humoros férfit hol, hogyan tudok megismerni?
Nem fáj a fogam arra, hogy a férfi 2 méter legyen, gazdag, izmos, szőke hajú...
Csupán a fentiekre, valamint annyira, hogy szeressen és becsüljön meg... De erről letettem szinte.
Hol lehet ilyen férfiakkal megismerkedni?
22n
Évek óta csak várok, és várok...
Találkoztam is egy ilyen férfivel az egyetemen. Természetesen foglalt :-(
Hát az egyetemen jellemzően előfordulnak ilyen emberek, akár doktorandusznál is próbálkozhatsz ha tetszik, ismerek ilyen párokat. Az meg hogy évek óta keresel, még bőven fiatal vagy ilyesmi ne aggasszon, van azért értelmes pasi is, csak egyre kevésbé divat az ilyesmit kimutatni. Én is meg szoktam kapni, hogy nagyképű vagyok, mert választékosan szoktam kifejezni magam.
25/F
Ezt te sem gondolod komolyan kérdező. Ezt a kérdést hisztiből írtad ki. A kérdésben említett kritériumoknak a környezetedben, ismerősi körödben lévő férfiak több 100-a megfelel, ebben olyan biztos vagyok, hogy bármekkora összegbe mernék rá fogadni, feltéve ha nem haladja meg az össz. vagyonom. Ha csak ekkorák lennének az igényeid, 0,2 mikroszekundum alatt találnál pasit. Csak neked igenis fontos, hogy nagyon jóképű legyen, jó testalkattal megáldott, ne legyen csóró stb.
Ebben mind 100% biztos vagyok.
*csoportban.
Direkt nem is írtam bele a kérdésembe, hogy írjanak rám, mert szerintem az adminok bannolnának, mert szerintük társkeresőnek használom az oldalt -pedig nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!