Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intelligens, okos, humoros férfit hol, hogyan tudok megismerni?
Figyelt kérdés
Nem fáj a fogam arra, hogy a férfi 2 méter legyen, gazdag, izmos, szőke hajú...
Csupán a fentiekre, valamint annyira, hogy szeressen és becsüljön meg... De erről letettem szinte.
Hol lehet ilyen férfiakkal megismerkedni?
22n
2016. ápr. 24. 21:43
11/23 anonim válasza:
Mármint kiemelkedően okos, intelligens vagy 'elég' ha csak 'átlagosan' ?
12/23 Noren1989 válasza:
Jelen, ja nem, nem hiszem, hogy szerethetlek igy ismeretlenül.
Ugyanitt bojler eladó.
26/F
13/23 anonim válasza:
Milyen korú férfiak jöhetnek nálad szóba?
14/23 anonim válasza:
Szerintem ne zárd ki az idősebbeket. És töltsd több időt az egyetemen.
15/23 A kérdező kommentje:
# 9-es: egyáltalán nem hisztiből írtam. Ha ismernél, tudnád, mennyire távol áll tőlem a hiszti fogalma. Valamint azt is fontos még megjegyeznem, hogy egyáltalán nem az izmos, jóképű, gazdag pasikra vagyok kiélezve. A korábban említett, egyetemen 'megismert' férfi sem egy tipikusan az a karakter, aki után döglenek a nők...
2016. ápr. 24. 22:11
16/23 anonim válasza:
Itt minden válaszolóra és levélíróra igazak ezek. :)
17/23 anonim válasza:
Érdekes hogy visszayrni már képtelen vagy, ha nem élsz minden lehetőséggel ne is várj csodát legyél egyedül.
18/23 anonim válasza:
és ne nekünk hisztizz mikor 2 perc alatt 50 üzenetet kaphatnál.
19/23 anonim válasza:
nem sok helyen. kb szerencse kérdése... internet esetleg.
20/23 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe az egyik általam megfigyelt kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Azt, hogy humoros-e, azt derítsd ki te, bár amilyen stílusban ír, valami humor csak akadhat benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!