Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S.! Érti ezt a gondolkodást valaki?
Figyelt kérdés
Van egy 3 hónapos kapcsolatom beszélgettünk gyerekről is és kijelentette, hogy neki nem kell most, s kicsit értelmetlenül állok a dolog előtt. Fogamzásgátlót szedtem eddig most akartam spirált felrakatni jövő héten, ezt említettem a páromnak tegnap. Erre kijelentette óvszert nem hajlandó használni, de nem szereti a spirált (azt már nem akarta kifejtetteni miért) és a fogamzásgátló tablettában nem bizik.2016. aug. 17. 12:35
1/10 Noren1989 válasza:
Nem akar dugni. Eléggé hülye fickó lehet, dehát neked kellett...
2/10 anonim válasza:
Egyetértek az elöttem lévővel :D
3/10 anonim válasza:
Spirált csak a már szült nőnek raknak fel. IUD-t szintén.
Szerintem ő téged nem szeret...
Amúgy meg ha a spirál jól van felrakva, akkor abból a férfi semmit sem érez.
4/10 anonim válasza:
Van olyan pasi aki az abortuszra izgul. Ez van, nem vagyunk egyformák.
5/10 anonim válasza:
A pasid szerintem a felvilágosító óráról hiányzott.
Felsorolod a leggyakoribb fogamzásgátló módszereket, amire a pasid nemet mond, de gyereket sem akar. Akkor mit akar????
Elégítsd ki orálisan, aztán nyeld le, mert gyomron át még nem lett terhes senki? Vagy mit akar?
Sikerült egy gyö...r palit összeszedj.
6/10 anonim válasza:
Jelenleg a fogamzásgátló tabletta az egyik legbiztonságosabb védekezési módszer.A párod mégis mit akar??Tegyél algopyrint a térdeid közé????Válaszd azt a módszert ami neked jó!Ha már ebben nem juttok dűlőre mi lesz később?Az én párom sosem szólt bele hogy hogyan védekezzünk.Neki a szex a lényeg meg az,hogy akkor legyen baba amikor már szeretnénk mindketten :)
7/10 anonim válasza:
Eszerint még mindig elkötetheti magát vagy lemondhat a szexrõl veled.:)
8/10 anonim válasza:
Persze, hogy értem. Én se akarok gyereket és mégsem használok óvszert. A barátnőm se szed fogamzágátlót se semmi egyebet. Mégis két éve együtt vagyunk és sosem volt semmi probléma.
9/10 anonim válasza:
Utolsó, de ha mégis becsúszna a probléma (= terhesség), akkor mit tennél?
10/10 anonim válasza:
Utolsó. Vállalnám a gyereket, mégis mit? Annak az esélye kevesebb mint 1%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!