Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb nő miért nem veszi/é...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő miért nem veszi/érti az erotikus tartalmú poénokat?

Figyelt kérdés

Nekem a személyiségem része, hogy sütögetem az erotikus poénokat lányok társaságában is, nem csak srácokéban. Persze nem csak ilyeneket, és nem szüntelen.

Alapvetően egy komoly, művelt, tanult ember vagyok, és csomó ember szerint nincs gond a humorérzékemmel.

Viszont egy bölcs öreg egyszer azt mondta az utcán: "A nők mindig mást mondanak, mint amire vágynak valójában. Adják a szentfazekat, miközben perverz dögök." :D

Tapasztaltam, ismerkedés időszakában nagyon visszafogottak voltak a barátnőim, amikor meg dugtunk, mint egy ribizli hálistennek, olyanok voltak.

Megfigyeltem már, hogy kevesen veszik a lapot, nem értik, vagy elhessegetik az erotikus poénokat. Égnek, nem kellemes nekik valamiért a téma?

2016. jan. 21. 21:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hú,jó frigid csajokkal hozhatott eddig össze a sors.:D
2016. jan. 21. 21:31
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom én magamból indulok ki és a baráti társaságomból (a lány részére gondolok most) és én nem tapasztalom ezt:D Mármint mi durvábbnál durvább dolgokat szoktunk mondani és baromi jókat röhögünk:D
2016. jan. 21. 21:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki szereti a humorzsákokat.
2016. jan. 21. 21:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Sok nő számára ez tabu. Én simán mondok bármit :D:D
2016. jan. 21. 22:39
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Nem az, hogy tabu, inkább csak... szóval gimiben vicces volt, de egyébként pont azért mert nem tabu, nincs benne semmi vicces..

azt szokták mondani, hogy amelyik férfi sokat viccelődik a méreteivel vagy teljesítményével, nagy esélyel szexuális teljesítményzavara van.. csak mondom:D

Szóval csak nagyon kevés van, ami vicces, a többi kétértelmü utalgatásban semmi mulattató nincs, inkább egy tapló képét adja... nőlj fel!

2016. jan. 21. 23:33
 6/13 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem lehet, hogy az "ártatlan kis erptikus vicceid" esetleg túl tolakodóak? Már-már a szexuális zaklatás határát feszegetik?

Továbbá a lányoktól társadalmi szinten másabb az elvárás ilyen téren, mármint nekünk ilyenekről "nem illik" beszélni, főleg férfiakkal nem, gondolom ez is sokakat befolyásol.

Lehet, hogy sz-rok a vicceid.

Lehet, hogy totál hidegen hagyod őket.

Ezer oka lehet.

2016. jan. 21. 23:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Írj egy-két példát!
2016. jan. 21. 23:39
 8/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak te gondolod poénnak a szövegedet. Aki hallgatja annak taplo duma.
2016. jan. 21. 23:41
 9/13 A kérdező kommentje:
Mennyi szövegértelmezésre képtelen ember van itt, jézusom. Ki mondta, hogy a saját teljesítményemmel poénkodok, meg a méreteimmel? Jesszusom. Most konkrét példát nem tudok mondani, de nem szarok a viccek, mert nagyon adja a helyzet mindig, amikor be van sütve. Néhány lány értékeli is, fekszik a nevetéstől, de többnél észrevettem már, hogy kb. nem értik a poént. A nőknek szar a humora, ezt már több barátom is mondta, és távolabbi ismerősök is :D Még a végén rám kenik, hogy én vagyok szinten aluli. Vicc.
2016. jan. 22. 00:54
 10/13 anonim válasza:
Nem biztos, hogy szar a humora, csak épp nem ugyanazt találjátok viccesnek. Van ilyen. Nem vagytok egy hullámhosszon.
2016. jan. 22. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!