Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő miért nem veszi/érti az erotikus tartalmú poénokat?
Nekem a személyiségem része, hogy sütögetem az erotikus poénokat lányok társaságában is, nem csak srácokéban. Persze nem csak ilyeneket, és nem szüntelen.
Alapvetően egy komoly, művelt, tanult ember vagyok, és csomó ember szerint nincs gond a humorérzékemmel.
Viszont egy bölcs öreg egyszer azt mondta az utcán: "A nők mindig mást mondanak, mint amire vágynak valójában. Adják a szentfazekat, miközben perverz dögök." :D
Tapasztaltam, ismerkedés időszakában nagyon visszafogottak voltak a barátnőim, amikor meg dugtunk, mint egy ribizli hálistennek, olyanok voltak.
Megfigyeltem már, hogy kevesen veszik a lapot, nem értik, vagy elhessegetik az erotikus poénokat. Égnek, nem kellemes nekik valamiért a téma?
Pl. nálunk pl. simán mondom, hogy annyira szeretem a marcipánt, hogy bárki farkáról leszopnám :D:D
Szerintem a kérdező ilyenekre gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!