Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ha egy új lánnyal/egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy új lánnyal/egy lánnyal először fekszetek le mennyi idő alatt, mitől lesz merevedésetek?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom, hogy egy férfinak nem áll fel időben stb. de szerencsére én még ezt nem tapasztaltam. Nekem nőként egyből az jutna eszembe, hogy biztosan én vagyok a béna, rosszul csókolok vagy csúnya vagyok és egyebek. 24/L

2016. aug. 15. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Ha tudom, hogy mi fog következni, akkor már egy apró érintéstől is feláll.
2016. aug. 15. 18:39
 2/5 Noren1989 ***** válasza:
34%

Hát, már csak attól is feláll, hogy új lukba dughatom.

Szűz csajok esetén órákig is.

26/F

2016. aug. 15. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Bagzó tiniként akkor feláll az ha kell, ha nem, de még a húszas években sincs normális esetben gond a merevedéssel.
2016. aug. 15. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Sose volt még ilyennel gondom :D
2016. aug. 15. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Én neki se kezdek, ha nem ismerem eléggé.

Ismerve magam tényleg nem áll fel, hisz nem ismerem, ergo nem érdekelhet a nő...

2016. aug. 15. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!