Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik általában akkor fekszetek le többször egy nővel ha az bejön küllemre?
Ha csak szex, akkor fontosabb a küllem, mint a jellem. De hosszú távon egyre kevésbé fontos a küllem, legalább is számomra. Egy alkalom még belefér egy hisztis csajjal is, de ha ez rendszeresen történik, már a szex rovására megy.
De volt olyan is, hogy nem volt az esetem, de jóba lettünk, és megszerettem mint embert és így lett szex.
Ne reménykedj.
Nekem volt h abszolut nem tetszett a csaj de a recska helyett jobb a szex. Szóval amig nem volt mas a kepbe kb 1 honapig vele dugtam de semmi tobb.
25/f
Ha a pasi egyébként válogathat, akkor igen, általában ezt jelenti.
Ha a pasi nem annyira kapos, akkor jelenthet kényelmet lustaságot is, be vagy járatva, kéznél vagy
Küllemre is! És persze ha jó vele a szex.
Ha csak mutatós vagy, de az ágyban csak fekszel mint egy tuskó, akkor csak egy szex lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!