Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek a takarítónő...

Szerintetek a takarítónő miért enged be a mosdóba, ha még utána is többször újra bejön?

Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert elkerülni akarja, hogy vele mosasd ki a nadrágodat.
2016. márc. 23. 12:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Milyen takarítónő? Munkahelyen? Iskolában? Saját takarítónő?

Amúgy meg szeretné végezni a munkáját, azért.

2016. márc. 23. 16:02
 3/7 anonim válasza:
73%
Biztosan azt szeretnéd hallani,h azért mert bejössz neki és meg akar erőszakolni.Valójában a fantàziàd dolgozik,mert ki vagy éhezve. A takarítónő végzi a munkàjàt és nem foglalkozik a külső tényezőkke ennyi.
2016. márc. 26. 09:54
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Amikor jó pár éve a győri Audiban dolgoztam, akkor a takarítónő mindig akkor mosta a csempét a piszuárok mellett, amikor tele volt szünetben a vécé, de senkit nem zavart. Oda-oda pillantott néha, és dolgozott tovább. Eleinte attól féltem, hogy feláll majd a farkam, amikor a végén kirázom, miközben az egy szál köpenyben mellettem dolgozó csaj ringó csöcseit látom.
2016. márc. 26. 10:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért enged be, mert szereti látni a mundurodat...
2016. márc. 28. 12:21
 6/7 anonim ***** válasza:
55%

nem akar megvárakoztatni ezért félbe hagyja a munkát

de amúgy ez miféle kérdés már? o.O

2016. márc. 28. 21:05
 7/7 anonim ***** válasza:
de szerencsés vagy 62% :D
2016. márc. 28. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!