Szerintetek illik használni a mosdót, ha épp a takarítónő is odabent van?
Figyelt kérdés
Nem szokta semmi jelét sem adni, hogy bent van, sőt befelé is csak fogja és bejön.2015. dec. 7. 10:03
1/4 anonim válasza:
Sosem zavartattam magam a takarítókkal. Ő a munkáját végzi, én a szükségletemet. Ha nem mondja gorombán, hogy most nem használható az illemhely, akkor köszönök és megyek a dolgomra.
2/4 anonim válasza:
Ha több wc van, akkor nyilván amelyiket takarítja, abba nem illik bemenni, de a többit lehet használni.
Ha egy van, akkor meg megkérdezed, hogy meddig tart. Ha sokáig, akkor úgy is beenged és majd utána folytatja. Ha pár pillanat, azt meg meg lehet várni.
3/4 anonim válasza:
Én teljes lelki nyugalommal hugyozok a jelenlétében, érdekel is engem..
4/4 anonim válasza:
Én ilyenkor megkérdem, hogy: belehet menni? Ezzel megadok egy udvariassági formát, hogy tudomásul veszem a jelenlétét, és hogy ő takarít. Ha pedig azt mondja, hogy be (az esetek 90%-ban ez a helyzet), akkor miért is ne használjam a mosdót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!