Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az, ha nem szopom le a barátom farkát?
Figyelt kérdés
Minden nap szexelünk, de nagyon gusztustalannak tartom azt, ha be kellene vennem a számba a farkát.2016. aug. 13. 13:02
12/33 A kérdező kommentje:
nem!
2016. aug. 13. 13:45
14/33 anonim válasza:
Szóval csak a teste miatt szereted? Oké. :D
15/33 A kérdező kommentje:
nem... csak a sexben annak fontos szerepe van, gyorsan rá tudok izgulni
2016. aug. 13. 14:03
16/33 mantis religiosa válasza:
Elég éretlen vagy még a szexhez, az mindenképp látszik. Hány évesek vagytok egyáltalán? A szexen kivül egy kapcsolatban az is fontos, hogy megbeszéljétek a közös dolgokat.
Ha mindketten elvagytok orál nélkül, akkor nem gond, de ha ő igényli, és tényleg annyira jó pasi, akkor megkapja majd máshol.
17/33 anonim válasza:
Nem gáz. Én szoktam orálozni mondjuk, de csak hónapok után kezdtem. És nem gyakran csinálom. Szerintem sem egy magasztos cselekedet, nem a legjobb dolog, bár lehet élvezni. És sose kérte a barátom, megvan nélküle. Azért szoktam megcsinálni, mert tudom higy kellemes neki, meg hogy viszonozva legyen ha ő orálozik.
18/33 anonim válasza:
Lehet h kigyúrt, de nem vagy szerelmes belé.
Ha az lennél, minden testrészét szépnek es kívánatosnak látnád
19/33 anonim válasza:
Hat nem is tudom ...
Ha belegondolok h ugyan azon a helyen a vizelet tavozik ...
Akkor elmegy tole a kedvem
20/33 mantis religiosa válasza:
#19! Ilyen alapon, csókolózni se kellene vele, mert a száján meg biztosan hányt már. És ilyen példát minden testrészre lehet ne mondani, akár a puncira is, hogy ott meg a " havi " szokott távozni. Te is kb. a kérdező érzelmi fejlettségi fokán állhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!