Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti be szoktatok nedvesedni attól, ha egy pasi véletlenül hozzáér a feneketekhez a nagy tömegben a buszon vagy a villamoson?
Sok lány, nő úgy csinál mintha nem is venné észre, de azért ezt mégis minden esetben észreveszitek, nem?
Leszivatós válaszokat nem kérek! :-D Aki nem pesti és nem tudja miről beszélek, annak nem inge, nem veszi magára! :-)
Csak komoly, megfontolt válaszokat szeretnék komoly hölgyektől! :-) :-D
Előre is köszönöm! :-)
Inkabb zavaro es irritalo ez a viselkedes ...
Alt szolok erte hangosan ...
Látszik, hogy halvány fogalmad sincs hogy működnek a lányok...
Csak egy tipp: nem úgy mint a fiúk! Nem izgulnak fel a lágy szellőtől is.
Nem,ennyitol?
Nekwm olyan is volt,hogy en mar lepcson alltam a pasi a lepcso elott.. es a fejem az agyekaval volt kb. egy vonalban...eselyem nem volt megfordulni odebb allni.. szerencsere azert nem ertunk egymashoz... de inkabb volt kellemetlen a szitu, mint izgato... (o is zavarban volt)!
Nem!!
Viszont ha már olyan közel állt, "véletlen" ráálltam a magassarkúval a lábfejére. Nekem kicsit kényelmetlen volt, de ő biztosan élvezte, mert nem szólt, csak izzadt. Utána kicsit sántikált, de legalább jól benedvesedett. Az inge biztosan.
Legközelebb tudni fogja, miért kell egy lépés távolságot tartani idegenektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!