Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti be szoktatok nedvesedni attól, ha egy pasi véletlenül hozzáér a feneketekhez a nagy tömegben a buszon vagy a villamoson?
Figyelt kérdés
Sok lány, nő úgy csinál mintha nem is venné észre, de azért ezt mégis minden esetben észreveszitek, nem?
Leszivatós válaszokat nem kérek! :-D Aki nem pesti és nem tudja miről beszélek, annak nem inge, nem veszi magára! :-)
Csak komoly, megfontolt válaszokat szeretnék komoly hölgyektől! :-) :-D
Előre is köszönöm! :-)
2016. aug. 11. 19:56
1/26 anonim válasza:
Ha a párom teszi akkor igen. De ha egy idegen akkor nem ;)
2/26 anonim válasza:
Ha te a buszon hozzányomódsz egy púpos, 80 éves nénike farához akkor neked feláll :-D
3/26 anonim válasza:
nem, nemszoktam benedvesedni.de arra volt már példa, hogy a zsúfolt buszon közel állt hozzám egy srác és éreztem, hogy megérinti a fenekem, és nem tettem ellene semmit.
4/26 anonim válasza:
Én akkor nedvesedtem be amikor az exem az álló f... nyomta neki a popsimnak
5/26 anonim válasza:
Nem, én ennyitől nem tudok benedvesedni.
6/26 anonim válasza:
Nem azért nem szólok mert nedvesedek tőle, hanem mert annyira zavaró h nem is tudnék mit mondani.
7/26 anonim válasza:
Szóval Pesten a buszon a lányokat lehet fogdosni, és hagyják magukat bárkinek? Sürgőssen oda kell költöznöm.
8/26 anonim válasza:
Ha olyan teszi, aki tetszik..:)
9/26 anonim válasza:
Nem szoktam. Ritka, hogy egy vadidegenre rágerjedjek a villamoson vagy bárhol.
Ha "véletlenül" dörgölőzik, akkor meg leginkább a vérnyomásom megy fel.
10/26 anonim válasza:
Ha a párom csinálja akkor igen :) volt olyan hogy állt neki és úgy nyomult hozzám :)) 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!