Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi ezt mondja igaz lehet?
Figyelt kérdés
Nem nagyon tudok már hinni a férfiaknak. Ismerkedős fázisban vagyok egy pasival és azt mondta,hogy ő hűséges tìpús és rá sem néz egy nőre sem mìg valakivel együtt van és szeret. Olyan hihetetlennek hangzik. Igazat mondhat? Vagy csak magát fényezi?2016. aug. 10. 19:02
1/11 anonim válasza:
Figyelj ezt nem lehet tudni nekekem volt olyan párom aki tényleg nem lépett férre de az ritka
2/11 anonim válasza:
Nekem 2 párom volt eddig és egyik sem csalt meg,ezt teljesen biztosra tudom :) Vannak ilyen srácok,hidd el,de ne az alapján ítéld meg,hogy mit mond,hanem a tettei alapján.Mondani bármit lehet,de a tettei bizonyítják,hogy igaz-e.
3/11 anonim válasza:
A szó elszáll, a tett megmarad... :) De egy próbát megér.
4/11 kovpet válasza:
"Olyan hihetetlennek hangzik."
Igen? Kikkel voltál te eddig együtt?
5/11 anonim válasza:
Naív vagy
Sajnálom, hogy kiábrándítalak, de nincs olyan férfi aki nem néz meg más nőt. Hűséges lehet de, hogy nem néz meg másik nőt, ebben biztos vagyok
6/11 anonim válasza:
#5 szerintem képletesen kell érteni a kérdéssel
Persze van olyan férfi, (köztük én is) aki nem csak hülyít a kialakuló tartós kapcsolatban.
7/11 anonim válasza:
Szerintem az a pasi ha a fene fenét eszik se fogja tudni bebizonyítani neked, hogy igaz-e amit mond, mert te élből nem hagyod majd neki. Szerintem nem nagyon kellene most ezt a pasizás témát erőltetned. Hagyj egy kis időt magadnak.
22/L
8/11 anonim válasza:
Én se szeretek megbámulbi lanyokat pl utcan. Az olyan tiszteletlenség ha csorgatom a nyálam :) 17/f
9/11 anonim válasza:
Az szó szerint biztosan nem igaz, hogy rá sem néz más nőre. Lehet, hogy nem érdekli más nő, és soha nem jutna eszébe megcsalni téged, de azért biztosan megnézi őket.
10/11 mantis religiosa válasza:
Nagyapám mondogatta mindig, hogy azért mert valaki diétázik, még megnézheti az étlapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!