Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki azt mondja Justin Biebere hogy rossz pasi az leszbikus?
Figyelt kérdés
te egyet értesz hogy az a lány aki azt mondja Justin Biebere hogy rossz pasi az a lány leszbikus?2016. márc. 15. 19:43
1/15 anonim válasza:
Szerintem meg pont az a heteroszexuális.
2/15 anonim válasza:
Én eddig úgy hittem, hogy aki szerint Justin Bieber jó pasi az leszbikus.
3/15 B.lacko válasza:
Aki szerint jo pasi.. Az beteg.
Vagy csak egy vilagat meg nem erto tini..
4/15 anonim válasza:
Miért nem lehet elfogadni, hogy a világon mindenkinek más az ízlése, más jön be neki?
5/15 anonim válasza:
mindenkinek más az ízlése. ő is egy ember, attól még nem kell leszólni mert neki megvan ami nektek nincs.
6/15 B.lacko válasza:
Milye van?
Pi..a?
Erdekes 30as nok kirohogik..es undorodnak tole..
Mivel egy 30 as no a ferfiakat szereti.. Es egy erett no meg puszit se adnak neki..ferfiassag teljes hianya!
Korcs ez a vilag ba..meg..
7/15 anonim válasza:
Pontozzatok le de en lennek a helyebe! Nem nez ki rosszul jar edzheni sok penze van annyi noje van amennyit akar. Neki jo elete van es en is leszarnamaz utaloim ha ilyen eletem lenne!
8/15 anonim válasza:
amíg nem ismered, csak a tvben látod meg csak azt látod amit mutatni akarnak róla addig ne ítélkezz felette.. lehet ha élőben ismernéd más lenne róla a véleményed.
9/15 anonim válasza:
Sztem ő nem lehet leszbikus, mert azok a nőket szeretik.
10/15 anonim válasza:
Leszbikus vagyok. Nekem például sohasem tetszett Justin és ismerek olyan hetero lányokat, nőket, akik szintén nem. Ettől függetlenül nem kell se lehordani sem pedig ajnározni. Nem körülötte forog a világ (ahogy senki más körül sem), van akinek tetszik, van akinek nem.
Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!