Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki azt mondja Justin Biebere hogy rossz pasi az leszbikus?
Figyelt kérdés
te egyet értesz hogy az a lány aki azt mondja Justin Biebere hogy rossz pasi az a lány leszbikus?2016. márc. 15. 19:43
11/15 anonim válasza:
Nekem pl. tetszik,pedig màr elmúltam 30,de biztos van akinek nem az esete és nem leszbikus.
12/15 anonim válasza:
Ez a baj a világgal. Az ilyen kis ecsetfejű hülyék, akikben egy csepp férfiassàg sincs lehetnek férfi ideálok..
13/15 anonim válasza:
Aki azt mondja Justin bieberre, hogy rossz pasi az a normális nő, nyálgép,széttetovált bunkó 17/l
14/15 anonim válasza:
Az még nem jutott eszedbe, hogy az embereknek különböző az ízlése????
15/15 anonim válasza:
Imádom ezt esküszöm:D Akinek nem tetszik az leszbikus, meg féltékeny, akinek tetszik, az nem igazi nő meg elkorcsult.... Hát, hogyne.:D
Ez az a tipikus, "ha nem az én véleményemen vagy, akkor dögöljön meg" mentalitás... Valahol szórakoztató, de azért szomorú, hogy ennyire képtelenek vagyunk más véleményét elfogadni. Nekem sosem jött be, ettől még nem vagyok leszbikus, és azokkal a barátaimmal sem szakítottam meg a kapcsolatot, akik szimpatizálnak vele.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!