Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők túlnyomó többsége miért nem képes kikapcsolni
szex közben és csak az érzésre koncentrálni?
Nem tudom, de én is hasonlót érzek mint a feljebb szóló, szóval akkor már ketten vagyunk hüvelyi orgazmusra képtelenek...Nem fáj, nem rossz, végig tök nedves vagyok de nem sokat érzek az egészből...És nem, sajnos nem tudom kikapcsolni az agyam. Simán el tudnék szex közben szavalni egy verset vagy felmondani egy tételt. :D Valószínűleg nem megfelelőek voltak az eddigi partnereim sem. Egyszer majd lehet jó lesz, lehet, hogy sosem. Nem igazán stresszelek rajta, nem vagyok annyira rápattanva a szexre, hogy görcsösen akarjam. Simogatás, csókolózás,petting engem tökéletesen kielégít lelkileg/testileg. 24/L
2016. aug. 9. 22:24
21:41 nem hinném, hogy az orgazmusok között joga lenne bárkinek is különbséget tenni. Nekem pedig van csiklói orgazmusom, annak ellenére, hogy mindig teljesen tiszta a fejem, tehát ezért h*lyeség az amit a kérdező mond. Ez a női nem sajátja, nem pedig egy abnormális dolog. Gondolom neki sem tetszene, ha a férfiakra jellemző dolgokról le akarnák szoktatni... Pl azért hogy ők meg nem képesek egyszerre több dologra figyelni. Szerintem pl nagyon ciki az, ha valaki csak bámul ki a fejéből és az egyetlen értelmes gondolata az, hogy ott egy pók a falon... Nő vagyok és örülök annak, hogy ilyen vagyok, ez a normális nem? Talán utálni kéne magam? Akkor meg azért lennék abnormális. Mi ezt szoktuk meg, nekünk ez a természetes. Miért kéne olyan egyszerű gondolkodásúvá válnunk mint a férfiak? A kérdező meg gondolom csak egy okot keres arra, hogy ne saját magát meg a többi férfit kelljen okolnia ha a nő nem megy el pusztán egy faroktól (szívás mert akkor némi erőfeszítést kell tnniük, ha érdekli őket a dolog, bár van aki csak lefordul és alszik vagy a pókokat bámulja...).
2016. aug. 9. 23:04
Én el tudom magam engedni, még sincs hüvelyi orgazmusom.
Ez típus kérdése, ahogyan a felesleges agyalás is. Viszont nyalástól mindig elmegyek, van akinek meg az nem jön be.
2016. aug. 9. 23:43
Biztos is, hogy sokan emiatt nem tudnak, főleg, ha rá is görcsölnek erre. De hát, a nők alapvetően önbizalomhiányosabbak, mint a férfiak, jellemzőbb náluk a megfelelési kényszer, úgyhogy annyira nem meglepő, hogy nem tudják sokan elengedni magukat.
2016. aug. 10. 00:03
Ki nem sz***ja le, hogy kikapcsolnak vagy jó-e? Csinálják oszt kész.
2016. aug. 10. 05:45
Ennyi megkeseredett fapinát. A szex 2 emberes játszma. Ha nincs orgazmusotok, arról ti is tehettek.
2016. aug. 10. 05:48
A legtöbb esetben nem azért nincs hüvelyi orgazmusa egy nőnek, mert nem képes magát elengedni, hanem azért mert a hüvelyben nincs annyi érzőideg, nem a hüvely felelős a nő örömérzetéért. Erre ott van a csikló, ami a nőnél csak azt a funkciót tölti be, hogy az orgazmust biztosítsa. Egyébként is azt gondolom nem kellene különbséget tenni az orgazmusok közt, nincs elő és másodrendű. Egyik nő sem kevesebb annál, ha csak a csikló által kiváltott ingerlés során jut el az orgazmusig. Arra kell törekednie a nőnek és a férfinek, is, hogy a nő is részesüljön a szexuális örömben, az pedig ha valakinek ez hüvelyi úton is bekövetkezik csak egy plusz dolog, de nem általános.
40 f
2016. aug. 12. 09:55
Nem ártana némi anatómiai ismeret, mielőtt hülye kérdést írsz ki. A nőknek a csiklójukban van a legtöbb idegvégződés, míg a férfiaknak a makkban. A hüvelyben ugyanúgy sokkal kevesebb az idegvégződés mint példuál a herékben. Te el tudsz élvezni úgy ha csak a heréidet ingerlik?
2016. aug. 12. 10:21
Kapcsolódó kérdések: