Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők túlnyomó többsége miért nem képes kikapcsolni szex közben és csak az érzésre koncentrálni?
Láttad az itteni kérdéseket, apukám? Mindent túlkombinál a 95%-uk. Állandóan kattognak valamin.
26/F
Ha jo a partner, tobbszor is elelvezek;)
Ha bena, meg a rizs szedo japan kisfiukat is megsajnalom unalmamban
Nő: Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett, elgondolkozva néz fölfelé. Aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jaj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal...
Férfi: Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a francba nem esik le?
Úgy bizony :)
Hiába vicc egyébként, sajnos én is ilyen vagyok. Csak tudnám miért. Egyszerűen az agymenést nem lehet leállítani.
Kivéve, ha be vagy rúgva persze, de ez más téma :D
Lehet, hogy így van, de akkor annak mi lehet a magyarázata, hogy sok nőnek csiklóorgazmusa van, hüvelyi meg nincs? Nyalás közben nem jár a fejükben hülyeség, meg nincs önbizalomhiányuk, csak dugás közben?
Túl egyszerűnek tűnik ez a magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!