Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szolnatok ha ezt mondana a pasitok?
A baratom es en tegnap szeretkezes utan nyiltan elbeszelgettunk es oszinten elmondta hogy szeretne, es tetszene neki ha 3-asban csinalnank a legjobb baratnommel.
Azt mondta hogy kiprobalna, es nyilvan engem szeret es jobb vagyok de szeretne azt egyszer.
Ezutan nagyon kiakadtam, es probalt lenyugtatni de hogy is gondolhat ilyent? Ti mit szolnatok ha ezt mondana a baratotok nektek?
Kedves 32-es!
Kétlem, hogy az lennék.:)
Azt hiszem, én vagyok itt a korelnök, de 41 éves makktársammal egyetértek abban, hogy a szeretkezés kétszemélyes dolog. Én a párommal vagyok egy PÁR. Ebbe egy harmadik nem fér bele. Természetesen fiatal koromban én is kíváncsi voltam, milyen lehet, és összehoztam egy ilyet. (Nem a párommal, természetesen.) Messze nem volt akkora durranás, mint vártam. Egy kommersz dugás az imádott hitvessel (mert nagy ritkán ilyen is előfordul) ezerszer többet ér, mint két nővel.
Mindazonáltal ne legyünk álszentek. Azt hiszem, kijelenthetem, hogy ezen minden pasi rugózott már. De ezt a párunknak elmondani nem őszinteség, hanem ostobaság. Aki csak egy kicsit is ismeri a női lelket, annak meg se fordul a fejében a párjától ilyet kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!