Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt játsszuk el szerepjátékként, hogy a párom 14 éves lány, az beteges? 27/F,26/L
Ezt szoktuk néha, vagy akár fordított helyzetben. Ő a szerepjátékban egy szende ki lány, aki még soha nem fogott farkat... :)
Beteges, vagy ti is szoktátok?
Előző, akkor mire fel szexel rengeteg 14-15 éves lány, például velük egykorúakkal?? Mert szexuálisan éretlen??
Vajon miért van számos országban, hazánkban is a beleegyezési életkor a 14. évnél...?
A legtöbb 12-13 éves lány már menstruál, manapság nem ritka 10 évesen sem. A természet vajon mire találta ki a menstruációt, a nemi érettséget, ha nem szexre? És miért olyan vonzó, gömbölyded az alakja a legtöbb 12-13 éves lánynak, akár a 16, vagy 20 éveseknek?? Azért, mert szexuálisan nem érettek??
Valóban kell a szexhez szellemi érettség is. Ebben nincs vita. Az előző előtti is írta. Csakhogy te, kedves előző, egybemosod a szempontokat sajnos. Ugyanis szellemileg a legtöbb 12-13 éves lány és fiú valóban éretlen, még nem kialakultak szellemileg ahhoz, hogy megfelelő házaséletet élhessenek, gyermeket neveljenek. A 14. életév nagyjából határesetnek tűnik olyan szempontból, hogy ha szexelne az esélyesen már pár éve menstruáló lány 14 évesen, akkor hozzávetőleg már esélyesen képes ehhez viszonylag felelősségteljesen hozzáállni, legalábbis elvárható.
Azon már lehet vita, hogy 14-15 évesek legfeljebb hány évessel szexeljenek. Én írtam e kérdésnél, hogy szerintem ők még inkább kortársaikkal legfeljebb, de ha lehet, velük se, mert határesetnek tartom számukra a nemi életet.
Én 16 éves kortól javaslom, bár vannak kivételek, tehát ettől ifjabbak, akik szellemileg is eléggé felelősségteljesek a szexhez, és vannak, akik 22 évesen sem. De valahol meg kell húzni a határt, ha már a szex mint igen erős emberi motiváció - létezik a világban (embereknél és az éllatvilágban is).
A lányok általában idősebb fiúkra vágynak. Mégis meddig türtőztesse, fogja vissza nemi vágyait a szexualitással a nőkhöz képes jobban megáldott/megvert hím neműek, kamasz fiúk?? 20 éves korukig, vagy meddig? Azért azt ne...
Teljesen logikus az optimumot 16 éves kor körül meglelni mint kezdő életév a nemi élethez, hiszen a 14-15 éves kor szerintem határeset, de egy 16 éves fiú kicsi eséllyel kaphat 16 éves, vagy idősebb lány/nő szexpartnert, párt. Inkább fiatalabbat. Ezért a 14-15 éves kor még határesetként belefér, tekintve a korábban írt tényezőt is: a menstruációt, a szexuálisan vonzó, gömbölyded alakját 12-13 a kamaszlányok többségének. És így a fiúk már 16 éves kortól élhetnek nemi életet, de így a lányok is, sőt, így a lányok akár 14 éves kortól.
Bár a tapasztalat szerint számos 20-22 éves se rendelkezik kellő szexuális felelősséggel, mégis abból reális kiindulni, hogy mi várható el életkoronként?
Nos, egy 16 évestól már elvárható a kellő felelősség szexuálisan, de határesetként 14-15 évestól is. Még ha a többségük még sok szempontból valóban csak kislány, kisfiú - de szexuálisan már határeset, testileg meg bőven szexualitásra alkalmasak és vonzóak.
Ezért az optimális, ha 14 éves lány kamaszfiúval szexel, de bárki, aki legalább 16 éves, az bármennyi időssel is szexelhet, akár 80 éves partnerrel is.
Persze kölcsönös beelegyezés szükséges.
Amit írtam, élettapasztalatomból és logikából ered. Ellenben huszonéves korom óta sosem szexeltem tinédzserrel. Pedig teljesen rendben valónak látom, ha minimum 16 évesről van szó.
Egyébként meg hazánkban, meg sok már európai országban nemrégiben , pár száz éve még divat volt 12-13 éves, már menstruáló lányokat 30-40 éves, egzisztenciával rendelkező férfihoz adni feleségül. Tömeges szokás volt. Bár szerinte ez egy PICIT túlzás, de nem áll messze attól, amit optimálisnak tartok. Nem azt mondom, h csak ez volna helyes, hanem azt, hogy ez IS rendben levő, példának okáért.
Korrigálom soraimat:
* bár szerinteM ez PICIT túlzás.
* szexuális vággyal a nőkhöz képes jobban megáldott/megvert hím neműek, kamasz fiúk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!