Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha azt játsszuk el szerepjáték...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt játsszuk el szerepjátékként, hogy a párom 14 éves lány, az beteges? 27/F,26/L

Figyelt kérdés

Ezt szoktuk néha, vagy akár fordított helyzetben. Ő a szerepjátékban egy szende ki lány, aki még soha nem fogott farkat... :)

Beteges, vagy ti is szoktátok?

2016. aug. 9. 08:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
9# vagyok. amúgy az elme olyan trükkökre képes. Korántsem biztos, hogy azért játszik ilyet valaki, mert 14 éves kislányokra izgul. pl. lehet, hogy a nő a játék alkalmával átéli újra azokat az élményekeit, amikor még teljesen ismeretlen volt számára a szexualitás, és ez izgalmas számára. A férfinek is lehetnek tizenéves korából sikerei/kudarcai melyek (tudat alatt) ilyesmire késztetik. Akár még azt is el tudom képzelni, hogy valamilyen terápia jellegű is lehet ez a dolog. Valami regresszió féleség. (persze, csak ha a felnőtt párjával csinálja az ember)
2016. aug. 9. 10:37
 12/24 Noren1989 ***** válasza:
100%

Mélyen egyetértek #11essel.

26/F

Amúgy nem gáz.

2016. aug. 9. 10:52
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben semmi rossz nincs :) 21L
2016. aug. 9. 11:41
 14/24 anonim ***** válasza:
85%
az hogy ki mit csinál négy fal között csak rá tartozik ...
2016. aug. 10. 10:05
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Előző: ez egy meglehetősen pontatlan megfogalmazás, félre is érthető... Négy fal között sajnos illegális dolgok is kivitelezhetőek. Van egy gyanúm, hogy nem így értetted...

Aug 9 , 10:37: - Én is mélyen egyetértek evvel, pontosan erről szerettem volna írni.

2016. aug. 11. 18:20
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam volt ilyet egy exszel. Két copfba fonta a haját, fehér blúzt és kis kockás szoknyát vett fel, és kislányt játszott. Nagyon izgató volt. Ez nem beteges szerintem csak kicsit pedo. :)
2016. aug. 11. 18:50
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez itt a 3417. topic kábé, ahol lepedofilozzák azt, aki 14+os csajra gerjed. Ez kábé akkora tévedés (szexuálpszichológiailag és büntetőjogilag éppúgy, mint erkölcsi szempontból), mint legyilkosozni egy szúnyogirtót.
2016. aug. 11. 19:06
 18/24 anonim ***** válasza:
Először azt gondoltam hogy azt játszátok el hogy ő a 14 éves lány akit te leszólítassz az utcán majd megerőszakolod. :D
2016. aug. 11. 19:15
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Tévedsz 19:06, nem attól pedofil valaki, hogy törvényileg tiltott korú gyermekkel létesít szexuális kapcsolatot; hanem attól, hogy szexuálisan fejletlen (leendő) nőstényre gerjed. Egy 50 évesnek egy 16 éves akkor is pedo, ha amúgy törvényileg többnyire legális az ilyen viszony (ha nincs függelmi kapcsolatuk például tanár-diák).
2016. aug. 11. 19:23
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez orbitális baromság #19. Pedofil valóban az, aki szexuálisan fejletlen gyerekre gerjed. Egy 14-et betöltött lány sem nem fejletlen szexuálisan (a másodlagos nemi jellegeket magán viseli), se nem gyerek. Az más kérdés, hogy még nem is felnőtt - elsősorban szellemileg, másodsorban jogilag.

Te elköveted azt a hibát, hogy relativizálsz, szerinted (tévesen) a korkülönbség döntő abban, hogy valaki pedofil-e vagy se, azaz mennyivel idősebb egy 14+-os lánynál. Eszerint, ha egy 22 éves pasi megdug egy 16 éves lányt, az egészséges nemi kapcsolat, ha egy 55 éves, az pedofília. Ez nem így van.

Nagyon nagy hiba büntetőjogi, szexuálpszichológiai és erkölcsi szempontból is egyenértékűnek tekinteni azt, aki egy 8 éves kislánynak játék közben lehúzza a bugyiját, és odadörgöli a puncijához a farkát (legyen akár 15, akár 65 éves, és még az se kell, hogy behatoljon), elhitetve a gyerekkel, hogy ez helyes, szóval őt egy kalap alá venni azzal az emberrel (legyen akár 15 vagy 65), aki lefekszik egy másodikos gimnazistával, amit a gimnazista is akar. Ez utóbbi legfeljebb efebofil, és kizárólag akkor jogi eset, ha pl. a tanáráról van szó.

A gyilkos az az, aki lemészárolja a családját stihl fűrésszel. Aki elé kilép egy figyelmetlen gyalogos, és halálra gázolja, az nem gyilkos. De még az sem, aki mást saját kérésére pl. euthanáziában részesít. Azért tudjunk már különbséget tenni.

2016. aug. 11. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!