Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a lányok nagyon kis százaléka vevő a 2l - 1f felállásra komoly kapcsolat esetén? Mennyire ritka, hogy belemmegy egy lány és mennyire ritka, hogy elzárkózik ettől?
vagy: Mennyi lány lehet akit nem zavarna, ha más nő is van a pasi életében, de a lánynak ne legyen pasi szeretője..
Azért merült fel bennem, mert nehezen tudok elmenni és sokszor kevés az egy lány aki van.
Én hosszútávon gondolok ilyen kapcsolatra.
Bár lehet csak csúnya lányok mennének bele...
Tényleg csúnya lányok mennek bele
A szép lányok pénzt kérnek érte, mert nekik jut bőven férfi, akiktől mindent megkapnak
Arra gondoltam lehet vannak olyanok, akinek ez nem bűnhődés, mert pl nem zavarja..
Egyébként csúnya, de csinos lányok még szoktak is tetszeni.
Én akkor mennék bele ilyenbe,ha a barátom másik csajt is akarna harmadiknak
Ha csak valami érdek miatt lennék vele (jó 🚗, ház, pénz) még örülnék is neki, hogy nem nekem kell szexelni vele olyan sokat
Lehet én hoznám fel az ötletet is, hogy milyen jó lenne neki még egy csaj
Hiszen akire kevesebbet kellene erőlködnöm az öröméért
Amúgy ha szeretem akkor kizárt hogy azt nézzem hogyan dug meg egy másik lányt vagy hogy egyik percben engem csókol a másikban meg egy idegen lányt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!