Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi bámulja a seggem és dicsérgeti. Engem ez zavar. Mit tegyek? 19/L
Figyelt kérdés
2016. aug. 7. 18:23
11/17 anonim válasza:
Inkább menj strandra és mutogasd magad, úgy még érdekesebb. Nem hogy örülnél neki!
12/17 anonim válasza:
Örülj neki! 80 évesen már a kutya sem fog megnézni.
13/17 anonim válasza:
velem is mindig ez van, igaz, hogy nekem nem csak a seg gem szokták bámulni, mindenem
ezért vettem lazább gatyákat is :)
14/17 anonim válasza:
Legyetek rá büszkék és a bunkó beszólásokat engedjétek el a fületek mellett!
40+ Ffi
16/17 anonim válasza:
Neked az a bajod hogy jol nezel ki es a fiuknak is feltunik??? Sajnalni kene?
17/17 anonim válasza:
Öcsém, milyen taplók itt az emberek. Nem értitek hogy őt ez zavarja?? Amúgy tényleg úgy lenne a legjobb ha ügyet sem vetnél rájuk, bár elég régi már a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!