Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehetnek egyesek ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnek egyesek ennyire alja emberek? Hogy fordulhat elő, hogy képesek Balaton Sound belépőért szopni, szexelni?

Figyelt kérdés
Most olvastam egy történetet, hogy az adott női személy egyszerre 2 férfival szexelt, mindezt azért, hogy bevigyék a Soundra. Egy másik nő szájjal kényeztetett a belépőért.

2016. aug. 7. 12:36
1 2
 1/15 Gotland ***** válasza:
97%

Hol olvastad? Facebookon ajánlott "cikkben"?

Pl.: mostmegtudodhogyapádegyufokecske.blogspot.hu?

2016. aug. 7. 12:38
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hol élsz,hogy még csak most jutott el hozzád ez a hír?:D
2016. aug. 7. 12:42
 3/15 A kérdező kommentje:
Miért, szerinted nehezen elképzelhető ez a fajta viselkedés a mai világban?
2016. aug. 7. 12:43
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Azt nem ertem hogy egy hivatasos nem jon ki olcsobban mint ezek a lotyok?
2016. aug. 7. 12:46
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
És ebben mi a nagy szám ? Ribik mindig is voltak és lesznek...
2016. aug. 7. 12:48
 6/15 RRR ***** válasza:
100%
van aki egy sima telókártya feltöltésért is megteszi.....ez van
2016. aug. 7. 12:49
 7/15 Gotland ***** válasza:
45%

ma 12:43

Két perc alatt összedobok egy ilyen kamuhírekkel teletömött blogot, amelyben majd mindenféle hülyeséget, hordok össze.

Például majd az lesz a téma, hogy Balaton Sound belépőért hurkát töltöttek a tinédzserek, vagy hogy Elvis él.

Ha van is ilyen, amit kérdeztél, akkor sincs hozzá semmi közöd. Ő életük, és azt kezdenek vele amit akarnak. Tényleg nulla közöd van hozzá úgy gondolom. Nem is értem, hogyan gondolja valaki azt, hogy bármilyen szinten is befolyásolhatja, megmondhatja egy ismeretlennek, hogy hogyan élje a saját életét. Attól, hogy nem értesz vele egyet, még úgy gondolom neked nem ártott ezzel.

Nem tetszik, hogy van ilyen kérdező? Nekem se, de nem is foglalkozom vele, és nem is szólom meg őket. Ezt tanácsolom neked is.

2016. aug. 7. 12:49
 8/15 anonim ***** válasza:
96%
Még mindig ezen lovagolsz? Azért mert olcsó r.bancok akik nem tisztelik még saját magukat sem
2016. aug. 7. 12:51
 9/15 A kérdező kommentje:
Az ilyeneket máglyán kellene elégetni!
2016. aug. 7. 13:02
 10/15 Gotland ***** válasza:
82%

ma 13:02

Látszik, hogy bezárt az OPNI. Pedig téged soha nem lenne szabad emberek közé engedni.

Nem tudom eldönteni, hogy az ilyen ember beteg, gerinctelen, vagy szánalmas. Esetleg kombóban a három egyszerre.

2016. aug. 7. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!