Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnek egyesek ennyire alja emberek? Hogy fordulhat elő, hogy képesek Balaton Sound belépőért szopni, szexelni?
Hol olvastad? Facebookon ajánlott "cikkben"?
Pl.: mostmegtudodhogyapádegyufokecske.blogspot.hu?
ma 12:43
Két perc alatt összedobok egy ilyen kamuhírekkel teletömött blogot, amelyben majd mindenféle hülyeséget, hordok össze.
Például majd az lesz a téma, hogy Balaton Sound belépőért hurkát töltöttek a tinédzserek, vagy hogy Elvis él.
Ha van is ilyen, amit kérdeztél, akkor sincs hozzá semmi közöd. Ő életük, és azt kezdenek vele amit akarnak. Tényleg nulla közöd van hozzá úgy gondolom. Nem is értem, hogyan gondolja valaki azt, hogy bármilyen szinten is befolyásolhatja, megmondhatja egy ismeretlennek, hogy hogyan élje a saját életét. Attól, hogy nem értesz vele egyet, még úgy gondolom neked nem ártott ezzel.
Nem tetszik, hogy van ilyen kérdező? Nekem se, de nem is foglalkozom vele, és nem is szólom meg őket. Ezt tanácsolom neked is.
ma 13:02
Látszik, hogy bezárt az OPNI. Pedig téged soha nem lenne szabad emberek közé engedni.
Nem tudom eldönteni, hogy az ilyen ember beteg, gerinctelen, vagy szánalmas. Esetleg kombóban a három egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!