Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Balaton Soundon tényleg rengeteg könnyűvérű csaj van?
tudom már vége, éppen ezért kérdezem, aki ott volt, meséljetek mik voltak, esetleg titeket is pippantott le pár? :D megjelent ugye egy cikk is, hogy sokan a belépőért szexeltek meg stb.
lányok is mondhatnak dolgokat akik esetleg éppen nem ribizlik de láttak furcsa dolgokat a fesztiválon :D
én úgy hallottam hogy az ott lévő csajok 90%-át egy kigyúrt jóképű pasi ott gond nélkül megtudja szerezni egy egy kalandra :D
Amúgy ez igaz. Tavaly voltam ott, átlagos testalkattal (nem satnya, nem púpos, nem sörösüveg vállú), de tökre kilógtam a tömegből. Konkrétan kerestem, hogy legalább 1 ember jöjjön szembe aki nem sokkal izmosabb és kidolgozottabb nálam, de szinte csak olyanokat láttam első nap... aztán persze mikor már jön a sok girnyó turista és mindenkit összefúj a szél ez kicsit változik, de akkor sem egyszerű hozni a jó formát. Szóval nem pattanásos, kifehéredett bőrű önbizalomhiányos gyűjtőhely :D
Úgyhogy lehet szidni a csajokat, de nem csak ők olyan igénytelenek, hanem maga a pasifelhozatal is versenyképes. Mondjuk aki emellett ingyen fesztiválozik arra én is tudok anyázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!