Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vissza kellene utasítanom, igaz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza kellene utasítanom, igaz?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, fél éve kapcsolatban vagyok. Van egy barátom, akit pelenkás korom óta ismerek, együtt nőttünk fel. Mindig is jó volt a viszonyunk, de több nem alakult ki, nem is éreztük szükségét. Olyanok voltunk mint a testvérek. Az elmúlt egy évben ő külföldön tanult, ez idő alatt nem találkoztunk. A múlt héten ültünk be egy kávéra. Meglepett a viselkedése, máshogy viszonyult hozzám, mint eddig, nekem legalábbis úgy tűnt. Eleve az zavarbaejtő volt, ahogy megölelt. Miközben beszélgettünk, végig úgy éreztem hogy flörtöl velem. Nem bátorítottam, sőt, kifejezetten zavart. Elmesélte, hogy egy nagyobb csapat haverral lemennek egy hétvégére a Balcsira, és mondta hogy Velük tarthatnék, elférnék az ő szobájában. Mondtam hogy még átgondolom. A párom azt mondta nyugodtan menjek, ő is ismeri őt, tudja hogy szinte testvérek vagyunk. Én viszont úgy érzem rossz ötlet lenne menni. Mintha már potenciális nőként tekintene rám. Nem akarom hogy megromoljon a kapcsolatunk, nem akarok kockáztatni.

Szerintetek mi lenne a helyes? Vagy csak én fújom fel a dolgot? Olyan tanácstalan vagyok... :/

19L

2016. júl. 25. 23:32
1 2
 1/12 RRR ***** válasza:

én bíznék a megérzéseimben,,,,

kihagynám,ha úgy érezném,hogy szexelne velem......

2016. júl. 25. 23:35
 2/12 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki ha meg esetleg nem tudja, hogy van valakid. Ha nem zavarja, vagy egy naggy taplo es rad akar maszni, vagy nem akar megdugni a kis szobajaban, ahol te elfersz, o meg benned..
2016. júl. 25. 23:36
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha rossz érzéseid vannak, akkor ne menj vele a Balatonra, ennyi.

Töltsd a hétvégét a barátoddal.

2016. júl. 25. 23:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Siman lehet h csak felreertetted! Mert ha ennyi ideig nem akart semmit, miert pont most? Ne hagyd ki!
2016. júl. 25. 23:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem belefér hogy lemenj, ha a barátod is beleegyezne. Viszont első alkalommal, amint rádnyomul a srác szerintem vagy menj haza, vagy teremtsd le jól, esetleg szólj a barátodnak is.
2016. júl. 26. 00:05
 6/12 anonim ***** válasza:
És neked bejön?
2016. júl. 26. 00:51
 7/12 anonim ***** válasza:
47%

Ne írd nagybetűvel azt, hogy Velük. Meg a hasonlókat se.

Amúgy szerintem veszélyes helyzet. Mert részeg lesz ő is és te is. Meg a barátodnak gondolom nem mondtad, hogy úgy érzed flörtöl veled és akar valamit. Gondolom nem így biztatott, hogy aludj a szobájában.

2016. júl. 26. 01:04
 8/12 anonim ***** válasza:

a megérzésed, az az, hogy elmennél vele szívesen.

ha nem teszed, sok ideig fogja az elmédet nyomni a "mi lett volna ha elmentem volna" szöveg

felejts el minden mást, hogy ki mit gondol.

2016. júl. 26. 01:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem lehet, hogy azért félsz menni, mert mégsem vagy annyira biztos abban, hogy ellen tudsz e állni?
2016. júl. 26. 01:09
 10/12 anonim ***** válasza:
63%
Úgy is elmész aztán majd jól ráfogod a piára, hogy miért dugtál félre.
2016. júl. 26. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!