Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza kellene utasítanom, igaz?
19 éves vagyok, fél éve kapcsolatban vagyok. Van egy barátom, akit pelenkás korom óta ismerek, együtt nőttünk fel. Mindig is jó volt a viszonyunk, de több nem alakult ki, nem is éreztük szükségét. Olyanok voltunk mint a testvérek. Az elmúlt egy évben ő külföldön tanult, ez idő alatt nem találkoztunk. A múlt héten ültünk be egy kávéra. Meglepett a viselkedése, máshogy viszonyult hozzám, mint eddig, nekem legalábbis úgy tűnt. Eleve az zavarbaejtő volt, ahogy megölelt. Miközben beszélgettünk, végig úgy éreztem hogy flörtöl velem. Nem bátorítottam, sőt, kifejezetten zavart. Elmesélte, hogy egy nagyobb csapat haverral lemennek egy hétvégére a Balcsira, és mondta hogy Velük tarthatnék, elférnék az ő szobájában. Mondtam hogy még átgondolom. A párom azt mondta nyugodtan menjek, ő is ismeri őt, tudja hogy szinte testvérek vagyunk. Én viszont úgy érzem rossz ötlet lenne menni. Mintha már potenciális nőként tekintene rám. Nem akarom hogy megromoljon a kapcsolatunk, nem akarok kockáztatni.
Szerintetek mi lenne a helyes? Vagy csak én fújom fel a dolgot? Olyan tanácstalan vagyok... :/
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!