Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom uj jatekokat akar bevezetni, ami eleg bizar, mit tegyek?
a parom(pasi) eloallt a keresevel miszerint vegyunk egy mu cuccot.meg is vettuk.elveztuk is.o is en is.majd mondta h vegyunk felcsatisat.azt is megvettuk.kiprobaltuk.elveztem ezt is
de most eloallt avval h o akarja benyalazni a csatisat mielott megd..gom vele..ez mar sok volt nekem...eleg rosszul lettem mar a gondolatatol is..nem tudom mit mondhatnek neki erre...
Mióta vagytok együtt? Eddig ilyen nem volt?
Lehet, hogy most bújik ki belőle a valódi énje?
#5! Ha nem veled és nem az utánzatot, akkor mással, máshol és esetleg egy valódival fogja csinálni!
Hát én nem tudom, hogy vele maradnék-e!
azt mondta ezt soha nem csinalta még senkivel.csak velem eloszor.h eddig minden baratnoje elzarkozott ezelol a dolog elol
en nyitott vagyon viszonylag sok mindenre se ez nekem sok
Nem bizarr, csak élvezi. :)
Megtisztelt az őszinteségével téged. Én a helyedben megköszönném, hogy ilyen őszintén elmondta, mire vágyik, és elmondanám neki, hogy nekem nem menne abban a formában már, ahogy ő kéri. :)
Ha ilyen őszinte, akkor meg fogja érteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!