Hol találók babaporázt? Nagyon ebugattán viselkedik a gyereky, sétáláshoz akaróm bevezetni, mindig meg akar enni minden növényt, azt mitévö legyek, muszály szigorra fogni!
Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 08:07
1/13 anonim válasza:
Először vegyél elő egy helyesírási kéziszótárt!!!
2/13 anonim válasza:
Véleményem szerint a babapóráz egy megalázó eszköz unintelligens szülők számára. A nevelés és a szigor nem ott kezdődik, hogy pórázt kötünk a gyerekre, mint egy kutyára, és sétáltatás közben visszarántjuk, ha nem úgy viselkedik, ahogy mi akarjuk. Ennyire ne legyünk már állatok! Tanuljunk meg normálisan kommunikálni a saját gyerekünkkel, és úgy érjünk el tiszteletet!
3/13 anonim válasza:
Keze nincs h meg tudd fogni neki? Vagy h szólj ha rosszat csinál??? Mert ha ez se megy ott veled is gondok vannak! És igaza van a máspdik válaszolónak!! Nem írom le még egyszer!
5/13 anonim válasza:
Vatera, babahám néven kersed.
6/13 anonim válasza:
Ugye ez egy kamu kérdés? Mi az, hogy meg akar enni minden növényt???
8/13 anonim válasza:
Annyira kiváncsi voltam, hogy lesz e rendes válasz... (Persze offolok én is :) )
5-ösnek gratula, részemről megnyerte a zöld kezet, mint az egyetlen rendes válaszoló... ettől függetlenül szerintem is kamu. :)
9/13 anonim válasza:
dehogy kamu ..nagy az Isten Állatkertje..aki ilyen hülyeségeket ir(nincs hosszú i-m)és ilyen hibákkal-arról feltételezem,h pórázt is rakna a gyerekre-arra az ebugattára...ha nagyon akaróóóód-megtalálod a vaterán.
10/13 anonim válasza:
Ha meg akar enni minden növényt, akkor ne pórázt vegyél neki, hanem szájkosarat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!