9 hónaposom nem akar bébiételt enni, csak a mi kajánkból?
Figyelt kérdés
Nem hajlandó enni szinte semmi bébikaját, csak azt, amit mi eszünk. Viszont elég fűszeresen főzök, ezért nem akarom, hogy abból egyen, amit mi. Mit csináljak?2013. aug. 26. 20:17
1/6 Jégtánc válasza:
Főzz neki külön nem fűszeresen,vagy a ti kajátokat ne fűszerezd meg nagyon.
2/6 anonim válasza:
Nincs mit tenni,főznöd kell neki. A fiam 10 hósan unta meg a bébiételt,de nem is bánom,így olcsóbban kijövünk. Ő döntött,nem kér többet az üvegesből :) a tiéteknek íze is van,látja,hogy ti is azt eszitek,nem kell neki. Ugyanezen mentünk át nemrég. Lehet,hogy kicsit több időt kell a tűzhely mellett töltened,de még mindig sokkal jobb,mintha csak az üvegeset enné meg,hosszútávon legalábbis.
3/6 anonim válasza:
Az én gyerekeim már 8 hónaposan azt ették, amit mi. Ha nem erős, amit főzöl, akkor a fűszerektől sem lesz semmi baja. A babák is szeretik a jóízű, rendesen fűszerezett ételeket. A bébiételek rossz ízűek, nem csoda hogy nem akarja megenni.
4/6 anonim válasza:
Az én lányom dettó ugyanez! Kevésbé fuszereztem meg a miénket is és igy kapta amit mi persze csak abból ami nem okozhat neki problémát! Sóval borssal lehet után izesiteni! Vagy valóban főzöl neki külön!
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan írtatok!
2013. aug. 26. 20:33
6/6 anonim válasza:
Miért kéne bolti bébikaját ennie? Egye azt amit ti csak sokkal kevesebb fűszerrel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!