Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Tényleg azt gondoljátok, hogy egy 68 kilós nő összenyomna titeket szex közben?
Figyelt kérdés
Egyik nap megkaptam egy ismerőstől, hogy sose lenne formásabb, nagyobb darab csajjal (nem 90-100 kilóssal hanem 60-nal sem), akiknek például összeérnek a combjai, mert hogy biztos belerokkanna a szexbe, plusz nem bírná el/ki és összenyomná őt bármelyik.
Én 162 cm és 68 kg vagyok tisztában vagyok a kinézetemmel, alkatommal stb, de egy fiatal,ereje teljében lévő férfitől ezt túlzásnak gondolom...
Nem igazolást kérek, de ez tényleg furcsa...
2016. aug. 4. 22:45
21/25 anonim válasza:
Sok hülye ember,hogyan nyomna össze? Teljesen rendbe vagy azt a nyomorèkot felejtsd el l
22/25 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, én nem félnék tőle hogy összenyom nem vagyok egy testépítő de aki ilyet mond ő szerintem fél na nem attól hogy összenyomják hanem önmagától. Nekem semmi gondom nem lenne egy ilyen alakú nővel sem a szexben sem más tekintetben.
23/25 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Én is hasonló kaliber vagyok 167 cm 69-70kg. Elég nagy melleim és fenekem van de szerintem jó arányban oszlik el és még sose panaszkodtak a pasik emiatt. Ízlések és pofonok, az ismerősöd a vékony lányokat szereti és egy tapló amiért beszólt. Kizártnak tartom,hogy egy átlagos férfinak ez a súly gondot okozzon fizikálisan.
24/25 anonim válasza:
Apukám 180cm és 80kg. Teljesen arányos, izmos a karja. Egyik exem 190 körül volt és 90-100kg. Ebből kellene kiindulni. Egy 162cm-es nőnek maximum az 50kg ami elfogadható, de ha nem izmos akkor az is sok.
Elég primitív módon fejezte ki azt hogy nem vagy vonzó. Nem nyomnád szét, de ez nagy felesleg.
25/25 pinkpancser válasza:
Ha ereje teljében ilyet mond, akkor el kell zavarni konditerembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!