Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Tényleg azt gondoljátok, hogy egy 68 kilós nő összenyomna titeket szex közben?
Egyik nap megkaptam egy ismerőstől, hogy sose lenne formásabb, nagyobb darab csajjal (nem 90-100 kilóssal hanem 60-nal sem), akiknek például összeérnek a combjai, mert hogy biztos belerokkanna a szexbe, plusz nem bírná el/ki és összenyomná őt bármelyik.
Én 162 cm és 68 kg vagyok tisztában vagyok a kinézetemmel, alkatommal stb, de egy fiatal,ereje teljében lévő férfitől ezt túlzásnak gondolom...
Nem igazolást kérek, de ez tényleg furcsa...
Én 167 cm vagyok 60 kiló és elégedett vagyok magammal. És megnéznek az utcán, kapok bókokat. Nem akarok fogyni sem híznim de nem teszek semmi extrát. Gének.
Szerintem debil az a pali. Komolyan. 22N
Álljon meg a menet! :D
Az a pasas se normális.
Akiknek osszeer a combja azoknak a sulya alatt belerokkanna a szexbe??!
Az enyem is osszeer de ketlem, hogy az en sulyom alatt bárki osszerokkanna. :D Uhh ez most kiverte nálam a biztositekot. Hany kilo a pasas? 60 vaságyastól?
Tisztában vagyok azzal, hogy van rajtam felesleg, nem is arra irányult a kérdés... :D
Igen vékony alkat, de magas is hozzá. Nem igazán vagyok vele jóban, sosem volt szimpatikus de ezek után nem is lesz már. :D
Rohadtul tapintatlan volt. Engem nehezen nyomna össze egy 68 kilós nő, mert 100kg felett vagyok, 187cm.
Valójában a vékonyabb nőket preferálom (de semmi problémám a teltebb idomú hölgyekkel sem). Biztos, hogy nem fogalmaznék meg egy ilyen kritikát egy nő irányába.
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!