Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 42 éves nő miért tart...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 42 éves nő miért tart fiatalabb szeretőt?

Figyelt kérdés
Anyuka és elvált.

2016. aug. 4. 12:04
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
18# De ők nem járnakcsak szexkapcsolat van köztük.
2016. aug. 4. 13:23
 22/29 anonim ***** válasza:
35-45 körüli még jó bőr nők újra húspiacra kerülve hamar megtapasztalják, hogy korukbeli igényesebb, nőkhöz nem béna férfiak főleg a fiatalabb csajokat preferálják. Őket jellemzően nagyon könnyed kapcsolatra akarják. Amelyik nő meg nem akarja eladni magát, annak nincs gusztusa vele normális, de pl. 10 évvel idősebb férfihoz sem. Ha meg már el kell fogadnia azt, hogy számára vonzóbb férfiak csak szórakozgatni akarnak vele, de tartósan nem vele akarnak közös életet, akkor szórakozásra ő is az elérhető legjobb férfi húst választja. És vannak bőven 20-30 körüli fiatal férfiak is, akiknek kényelmesebb egy szexen kívül semmilyen igényt nem támasztó 35-45 körüli még jó bőr nő, mint egy mindenféle más programokra vágyó csajjal a párkapcsolat.
2016. aug. 4. 16:03
 23/29 anonim ***** válasza:

" Az igazi nő...na hagyjuk már, hány kérdést olvasni itt, 20-on éves lányoktól, amiben minden kiderül róluk csak az nem,hogy igazi nők lennének. A nő nem ott kezdődik, hogy ki van nőve a melle, meg kerek a feneke, hanem, hogy tud éretten viselkedni, gondolkozni, döntéseket hozni."

Részben igazad van, de biológiailag/kinézetileg a legtöbb nő 20-22 éves korban néz ki a legjobban, ekkor a legvonzóbbak. Mint ahogy feljebb már leírtam egyszer.

2016. aug. 4. 16:27
 24/29 anonim ***** válasza:

Kérdező:

[link]

2016. aug. 4. 17:25
 25/29 anonim ***** válasza:
Egyszer én is kipróbálnám egy érett nővel.
2016. aug. 5. 02:25
 26/29 anonim ***** válasza:

#23:

Nekem ránézésre is vonzóbb sok negyvenes, mint a húszasok nagy része ...

2016. aug. 5. 08:17
 27/29 anonim ***** válasza:
Én 44 vagyok a párom 36. Nem kellene korombeli pasi, mert mind be van savanyodva vagy alkoholista. Legalábbis a környezetben.. Sőt.. Azért ez a fiatal pasi is elég nehéz eset..
2016. aug. 5. 09:44
 28/29 anonim ***** válasza:

#27:

Én pont 36 évesen voltam alkoholista :-S

2016. aug. 5. 09:54
 29/29 anonim ***** válasza:
28: nem általánositani akartam, csak a környezetemben élő férfiakról írtam. A jelenlegi párommal is vannak gondok, bár 8 évvel fiatalabb, de inkább úgy viselkedik mintha legalábbis 60 volna... Szóval a kor az csak egy dolog..
2016. aug. 5. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!