Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30+os pasiknak mennyivel fiatalabb lány jön be?
Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 22:01
2/15 anonim válasza:
Kivétel nélkül 7 évvel fiatalabb.
3/15 anonim válasza:
18-24 év közt barmi 40F jöhetnek a privik
4/15 anonim válasza:
nekem nem a koron múlik. volt már négy évvel idősebb nőm is. de ha elpattintana valamit bennem nagyon, akkor lehetne bármennyi, tudom, hogy akkor nem érdekelne. ha csak gyenge vonzalom, akkor max 10 év különbség. 38 F
5/15 anonim válasza:
18-20 felett már bejönnek a lányok. Más kérdés, hogy kapcsolat mennyire lenne ebből.
39/F
6/15 anonim válasza:
18-40 éves kedves csajszi, hölgy írjon ;) 32F
7/15 anonim válasza:
Nekem is írhat huszonéves lány. :D
39F
8/15 anonim válasza:
18 felett, szeretek ismerkedni. 39F
9/15 anonim válasza:
Nem az életkortól függ, hanem a kisugárzástól! És az nem határozható meg életkorral!
10/15 anonim válasza:
Mennyi beteg elkeseredett férfi van itt...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!