Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 42 éves nő miért tart...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 42 éves nő miért tart fiatalabb szeretőt?

Figyelt kérdés
Anyuka és elvált.

2016. aug. 4. 12:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
En nem tudom de engem is valaszthatna egy hasonlo koru no :D... 18f
2016. aug. 4. 12:23
 12/29 anonim ***** válasza:
12%

"40-es p..csnek miért nem jó a saját korosztálya, miért félig gyerekere hajtanak?

"

20 éves nem félig gyerek, hanem már egy igazi nő, de még a fiatalság esszenciájával, hamvassággal, életörömmel, sokan vitatkoznának ezzel, de lehet, hogy ebben a korban a legszebb a nő???

2016. aug. 4. 12:23
 13/29 A kérdező kommentje:
Anyámról van szó, ezért zavar egy kicsit.
2016. aug. 4. 12:25
 14/29 anonim ***** válasza:
77%

Ne foglalkozzál te azzal, hogy anyádnak szerinted(!!!) milyen pasit kéne tartania és ezzel szemben milyet tart...

Örülj neki, ha boldog. Ha nem az, akkor meg úgyis csak magától fog tanulni, nem a te b& sztatásodból. Megértetted?

2016. aug. 4. 12:26
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Az igazi nő...na hagyjuk már, hány kérdést olvasni itt, 20-on éves lányoktól, amiben minden kiderül róluk csak az nem,hogy igazi nők lennének. A nő nem ott kezdődik, hogy ki van nőve a melle, meg kerek a feneke, hanem, hogy tud éretten viselkedni, gondolkozni, döntéseket hozni.
2016. aug. 4. 12:27
 16/29 anonim ***** válasza:
Anyukád?
2016. aug. 4. 12:46
 17/29 anonim ***** válasza:
Mi közöd anyukád szexuális életéhez?
2016. aug. 4. 13:01
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,neked biztos fura, elhiszem.Én 47 vagyok, és nem érzem magam vénasszonynak, az én férjem 1 évvel idősebb tőlem.

De ha elválnánk, vagy egyedül maradnék, nekem se kellene korombeli pasi.Elhízott, kopasz, igénytelen, és kb 80 nak néz ki a legtöbb 40-50 éves....sajnos...látom a "felhozatalt".Persze a hasonló korú nők között is van,aki idősebbnek néz ki a koránál...

A fiatalabb férfiaknak is bejönnek az érett nők, és fordítva is...

Anyukád nem szeretőt tart,hiszen elvált.Ha házasságban élne, apukád mellett pasizna, az lenne szeretőzés.

Ő egy fiatalabb ember mellett találta meg a boldogságát, még ha ideiglenesen is...

2016. aug. 4. 13:02
 19/29 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss, de miért általánosítasz? Én negyvenes férfiként egy tízest simán letagadok ránézésre (is) :-P
2016. aug. 4. 13:04
 20/29 anonim ***** válasza:
71%

Bocs, nem 80,...60 at akartam írni.

Nem szimpatikus neked a férfi? Te hány éves vagy, fi ú, vagy lány vagy?

2016. aug. 4. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!