Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idősebbek mit gondolnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebbek mit gondolnak a szüzesség elvételéről?

Figyelt kérdés

Van egy 41 éves pasi akivel eléggé szimpatizálunk, viszont mindketten csak szexkapcsolatot akarnánk egymástól.

Azt még nem tudja, hogy szűz vagyok, félek mit fog reagálni, eddig tapasztaltabb nőkkel volt dolga...

18/L

2016. júl. 31. 09:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, érdekes dolgokat írtál.:)
2016. júl. 31. 13:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem okozna gondot! Voltam már ilyen helyzetben és mindkettőnknek tetszett! Remélem még lesz ilyen máskor is! F.
2016. júl. 31. 13:50
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Soha nem mentem, és most sem mennék bele ilyenbe. Lehet, hogy csak azért, mert lányos apa vagyok, de valószínűbbnek tartom, hogy nem akarok egy 18 éves meggondolatlan fruska megrontója lenni.

Maradj a hozzád illő, 25 körüli fiatal férfiaknál, kérdező.

2016. júl. 31. 13:55
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Büszke lehetsz magadra.
2016. júl. 31. 14:23
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem maradok a korombelieknél, azért kösz.

Nem tudom miért lennék szánalmas, de oké:DDD

2016. júl. 31. 15:39
 16/16 anonim válasza:
57%
Szia! 2 évvel vagyok nálad idősebb és nekem is nagyon bejön egy 40 éves férfi. Esetleg privàtban leírnád hogy jöttetek össze? Meg hogy milyen jeleket küldött feléd amiből láttad hogy bejössz neki? Ha válaszolsz, azt nagyon megköszönném. :)
2016. júl. 31. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!